Tony Adams langer ud efter Arsene Wenger i en ny selvbiografi.
Tony Adams langer ud efter Arsene Wenger i en ny selvbiografi. Foto: SERGIO CAMACHO

'Han kan ikke træne sig ud af en papirpose!'

Den tidligere Arsenal-spiller Tony Adams langer ud efter Arsene Wenger i sin nye selvbiografi, som The Sun har publiceret del af.

Adams, der var en bautasten i Arsenal-forsvaret i hele sin karriere fra 1983-2002, er langt fra imponeret over Arsene Wenger. Det synliggør han på flere måder i bogen - blandt andet ved også at skrive, at Wenger ændrede træningstidspunktet for at undgå en konfrontation med angriberen Ian Wright.

Vreden i Adams stammer måske fra dengang i karrierens efterår, da Arsenal tilbød ham en sidste kontrakt. I følge Adams var det så respektløst et tilbud, at han ikke kunne tro sine egne øjne.

Facebook får en bøde apå 825 millioner kroner for at have give

Et trænertilbud har Adams heller aldrig fået af Arsenal. Han mener selv at være blevet overset fire gange, og det skal i følge den tidligere forsvarsspiller være fordi, at Wenger ikke bryder sig om stærke personligheder.

»Det kan sagtens være, at jeg ville blive en for stor udfordring. Han så ud til at lide assistenter som Pat Rice og Steve Bould. Begge er gode klubmænd, men de kommer aldrig til at brokke sig,« lyder det fra 50-årige Adams, der ikke har haft meget succes i sit trænerjob i La Liga med Granada, som rykker ned.

Den tidligere Arsenal-kaptajn Tony Adams jubler efter slutfløjtet i Arsenals 2-1-sejr over Lens i UEFA Cup'en.

Arsene Wenger, der har været træner for 'The Gunners' siden 1996, gider ikke beskæftige sig med Adams' angreb.

»De ting, der kommer fra Adams, tillægger jeg ikke meget vigtighed, for nu at være helt ærlig,« siger Arsene Wenger.

Mathias "Zanka" Jørgensen overtager anførerbindet i FC Københ

Arsenal møder Everton i sidste spillerunde af Premier League. 'The Gunners' skal gerne bruge tre point, hvis det skal lykkedes at overhale Liverpool på fjerdepladsen i Premier League. Liverpool har et enkelt point mere end Arsenal og en bedre målscore.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.