Genoplev kampen minut for minut i LIVE-bloggen i bunden af artiklen.

Storskærmen sagde "Velkommen til VM-playoff Danmark - Irland". De danske fans på Brøndby Stadion buhede af William Kvist, Thomas Delaney, Nicolai Jørgensen og ikke mindst Mathias Zanka Jørgensen. Og banen lignede en pløjemark.

Nej, det var ikke torsdag aften, at den russiske kalinka-dans mod VM fik tag i hverken de danske spillere eller fans. For spillet på banen i 1-0-sejren over Panama var i bedste fald bare trist - og havde der ikke været små tre måneder til VM, havde det også været bekymrende.

Panama er rigtig nok også VM-nation til sommer, men det var ikke meningen, at mellemamerikanerne skulle blive så svære at overkomme med sommerens udsigt til kampe mod Peru, Australien og Frankrig. Sådan blev det dog for Åge Hareides mandskab i en kamp, hvor Panamas spillere havde formået at holde blodet varmt trods en temperaturforskel på 35 grader fra Panama til Brøndby.

Hvis det her er temperamentet i frostgrader, skal der nok blive plads til hidsighed i den russiske sommer!

Danmark startede til gengæld kampen uden damp eller flot fodbold. Kun to reelle chancer kunne danskerne spille sig frem til i en meget tam første halvleg.

Den første faldt efter 13 minutter og burde være endt i mål. Nicolai Jørgensen trådte nogle skridt ned i banen for at modtage bolden, og herfra spillede han Yussuf Poulsen fri bag Panamas bagkæde. Friløberen med Jaime Penedo kunne RB Leipzig-spilleren dog ikke omsætte i mål.

Det kunne Nicolai Jørgensen heller ikke, da han selv fik chancen kort inden pausen. Christian Eriksen fulgte et par gode dødbolde op med et løb langs højrekanten, og herfra dirigerede han bolden præcist ind i panden på den blonde angriber, der trods den korte afstand ikke kunne få bolden i nettet.

Dermed kunne en trist første halvleg altså gå på hæld med de danske tilskuere sukkende og syngende efter Nicklas Bendtner. Men de måtte vente lidt.

Til gengæld kunne de også kigge langt efter det straffespark, som Yussuf Poulsen bare et minut inde i anden halvleg appellerede for. Den hurtige kantspiller blev nedlagt i feltet, men ikke nok til, at dommer Neil Doyle gad fylde sine lunger med luft.

Danmark måtte derfor forsøge sig med et par indlæg og nogle langskud, men Nicolai Jørgensen havde ikke skarpheden i hovedspillet, og Thomas Delaney fik godt nok kraft i sine spark, men ikke nok præcision.

Derfor skulle der et rødt kort til, før Danmark fik skrabet bolden i mål. Blas Perez kom ind med højt ben i brystet på Kasper Schmeichel, og det medfølgende røde kort gav lidt ekstra plads i Panamas defensiv.

For 20 minutter før tid var der pludselig plads til Pione Sisto i feltet. Med et par små driblinger fandt han plads til et spark mod det lange hjørne. Den sneg sig ind til 1-0 og gav lidt at varme sig på blandt de 11.160 tilskuere.

Og sådan endte det da også i en kamp, hvor de danske fans mest af alt glædede sig over igen at få lov at se Nicklas Bendtner. Han fik nemlig lige små 20 minutter på banen. Og det var et af de få lyspunkter i en kamp, der giver glæde over, at VM stadig er et godt stykke væk.