Liverpool tog et stort skridt mod finalen i Champions League, da holdet tirsdag aften vandt 5-2 over Roma i den første af to semifinaler.

Men i omklædningsrummet var der alligevel lagt en dæmper på stemningen, da en af holdets profiler Alex Oxlade-Chamberlain måtte bæres fra banen med det, der lignede en alvorlig knæskade.

»Det største slag mod stemningen i omklædningsrummet er Ox's skade,« siger Liverpool-manager Jürgen Klopp efter kampen.

Den engelske landsholdsspiller blev båret fra banen efter 18 minutter med store smerter i knæet efter en duel med Romas Alexander Kolarov. Se her:

Liverpool sprudlede i kampen og ikke mindst holdets egyptiske stjernefrø Mohamed Salah viste igen sin storform med to mål og to assister.

Ved stillingen 5-0 begik forsvaret en fejl, hvilket banede vejen for Edin Dzekos reducering til 1-5.

Få minutter senere fik romerne tilkendt et straffespark, da et skud fra distancen endte på James Milners arm i feltet.

Men selv om de to sene reduceringer har givet Roma håb i returopgøret, så er det stadig Oxlade-Chamberlains skade, der ødelægger Klopps humør.

»Det ser desværre sådan ud,« svarer manageren på spørgsmålet om, hvorvidt britens sæson er forbi«

»Det er årsagen til, at jeg ikke er oppe at flyve. Vi har mistet en fantastisk spiller i aften (tirsdag, red.).«

Oxlade-Chamberlain har fået gang i karrieren igen, efter at han sidste sommer forlod Arsenal til fordel for Liverpool.

Den engelske landsholdsspiller scorede senest et drømmemål i kvartfinalen af Champions League mod Manchester City.

Det var ventet, at han ville blive en del af den engelske landsholdstrup, der drager til VM i Rusland til sommer.