Andreas Cornelius slog ikke ligefrem til i Cardiff, og nu møder han så ny kritik fra selveste klubejeren.
Andreas Cornelius slog ikke ligefrem til i Cardiff, og nu møder han så ny kritik fra selveste klubejeren. Foto: Paul Currie

Cardiffs ejer Vincent Tan griller angriberen Andreas Cornelius, der floppede stort i klubben, i et interview med Wales Online.

Andreas Cornelius har genfundet spilleglæden i FC København efter sit ophold i Wales, der langt fra blev nogen succes. Godt nok var tiden præget af en skade, men der hersker ikke meget tvivl om, at opholdet aldrig blev nogen succes.

Og selvom det efterhånden er ved at være to år siden, så skal Cornelius stadig lægge øre til kritik fra det britiske landskab - denne gang fra selveste klubejeren, den kontroversielle Vincent Tan.

»De to tidligere managere (Malky Mackay og Ole Gunnar Solskjær) bød velkommen til en masse nye spillere, betalte dem alt for store lønninger og kaldte det for et projekt. Det værste eksempel var, da vi købte en angriber i Danmark (Andreas Cornelius, red.) for 10 millioner pund (96 millioner kroner), som ikke engang spillede 90 minutter for os. Han scorede heller aldrig et mål,« siger Vincent Tan.

FBL-ESP-LIGA-aLEVAaNTE-BARCELONA

Ifølge Soccerway.com spillede Andreas Cornelius 105 minutter i Premier League i sæsonen 2013/2014.

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Cardiff forelskede sig i 'Corner' i første omgang. Inden han debuterede i Cardiff, scorede han 18 mål i 2012/2013-sæsonen i Superligaen.

FC København købte siden Andreas Cornelius tilbage for et noget mindre beløb, og her har Cornelius igen vist noget mere, end han gjorde i Cardiff.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.