Daniel Agger som en del af Jürgen Klopps Liverpool-hold.

Det kunne lyde som et tankeeksperiment, men om lidt over en måned bliver det til virkelighed. For den tidligere danske landsholdsanfører er blevet udtaget til en helt speciel opvisningskamp i Liverpool-trøjen.

»Jeg tænkte, at vi skulle vise hele Liverpool-pakken. Det vil sige det nuværende Liverpool-hold og nogle af vores legender,« siger Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside.

Daniel Agger får under ’legende’-mærkatet  følgeskab af Jamie Carragher, Steve McManaman – og ikke mindst Steven Gerrard.  Modstanderen er Sydney FC, og kampen skal spilles d. 24. maj på den anden side af kloden i Sydney på ANZ Stadium.

Det bliver dermed anden gang inden for kort tid, at Daniel Agger får lov at optræde for Liverpool efter sit farvel til klubben i 2014.

Sådan så det ud, da Daniel Agger var med hos Liverpool Legendes i marts. Her i duel med Real Madrid Legends' Fernando Morientes. Vis mere

Mod slutningen af marts var den 32-årige dansker også med hos The Reds. Det var som en del af det såkaldte Liverpool Legends-hold, der mødte Real Madrid Legends – altså lutter tidligere spillere.

I den forbindelse sagde den tidligere danske landsholdsanfører:

»Jeg er altid glad for at være tilbage. Det er virkelig en oplevelse. Det er svært at forklare, hvad det betyder for mig at være her, for jeg kan ikke rigtig sætte ord på mine følelser,« sagde Daniel Agger.

Nu vender han altså tilbage som del af Liverpool i 2017-udgaven under Jürgen Klopp, for den den tyske manager vil gerne give fansene noget særligt med den sjældne blanding af nuværende og tidligere spillere. Frem for hver for sig.

»De er stadig unge nok og ser godt nok ud i trøjen til, at vi kan vise dem frem. Det er godt for spillerne, og jeg tror, at tilskuerne vil nyde det,« siger Jürgen Klopp om Daniel Agger og co.:

»Jeg har et virkeligt godt hold, men der har selvfølgelig tidligere spillet nogle virkelig gode spillere for klubben, og det bliver fint at vise dem og deres forbindelse til klubben. Den her kombination vil give den mest underholdende kamp for os alle. Jeg glæder mig faktisk.«

Den tyske manager har dog mest svært ved at skjule sin begejstring over at få lov til at sende Steven Gerrard på banen. Selv om det kun er i én kamp.

»Hvis jeg for nogle år siden havde fået at vide, at jeg skulle være manager for Steven Gerrard, ville jeg have sagt ’ja! Det er fantastisk’,« fortæller Jürgen Klopp:

»Det bedste var at se i Stevies øjne, da jeg fortalte ham… eller rettere spurgte ham, om han ville være med. ’Vil du have mig til at spille? spurgte han. Jeg troede, at jeg skulle overtale ham til det, men han sagde ‘ja, selvfølgelig, hvornår?«