Liverpool-angriberen Divock Origi kan meget vel være tilbage igen allerede i denne sæson.

Det fortæller manager Jürgen Klopp til Sky Sports, og han nægter at melde den 21-årige belgier færdig for sæsonen.

Divovk Origi fik det, der blev betegnet som en ’slem skade’ i Liverpools kamp mod Everton i onsdags, og han blev hurtigt spået ude for resten af sæsonen i Premier League.

Den belgiske landsholdsspiller blev skadet i sin højre ankel i anden halvleg af Merseyside-derbyet på Anfield. Det var Evertons Ramiro Funes Mori, der med knopperne satte en hård og skrækindjagende tackling på Divock Origi, og det kostede ham også et rødt kort.

Den 21-årige Liverpool-komet Divock Origi måtte bæres fra banen i onsdagens kamp mod Everton.
Den 21-årige Liverpool-komet Divock Origi måtte bæres fra banen i onsdagens kamp mod Everton. Foto: Carl Recine
Vis mere

Divock Origi blev scannet torsdag, og vurderingen er, at der skal et mirakel til, hvis han skal spille fodbold igen i denne sæson. Men den tyske Liverpool-manager, Jürgen Klopp, afviser således at kalde belgieren færdig for sæsonen.

»Jeg har været længe nok i den her verden til at vide, at vi alle er forskellige, og vi er alle individuelle personer. Vi må arbejde med ham og se, hvad der sker,« siger han til Sky Sports.

I Belgien frygter man naturligvis også, at Divock Origi ikke når at blive klar til sommerens EM-slutrunde i Frankrig. En slutrunde, der begynder den 10. juni.