Det lignede ikke umiddelbart Andreas Cornelius' dag, da han blev bænket fra start i Parmas kamp mod danskerklubben Genoa.

Men en skade til holdkammerat Roberto Inglese og 50 minutter inde i kampen havde den dansker bomber pludselig scoret tre mål. Kampen endte med en 5-1 sejr til Parma.

Andreas Cornelius kom på banen efter 12 minutters spil og sendte bolden i Genoa-nettet tre gange på kun ti minutter.

Første mål kom efter 42 minutters spil, hvor danskeren kom flyvende og pandede et frispark, som han i øvrigt selv fremskaffede, ind bag Ionut Radu i Genoa-målet. Det var målet til 2-0, da Juraj Kucka åbnede målscoren for hjemmeholdet.

Cornelius stiger til vejrs og bringer Parma foran 2-0.
Cornelius stiger til vejrs og bringer Parma foran 2-0. Foto: SERENA CAMPANINI
Vis mere

Kun fire minutter senere var den tidligere FCKer på pletten igen, da han smukt flugtede Gervinhos indlæg i målet med venstrebenet.

Dermed kunne Parma gå til pause med en tremålsføring på hjemmebanen Stadio Ennio Tardini, men den danske målfest var ikke slut endnu.

Faktisk skulle der kun fem minutter til i anden halvleg, før den 26-årige dansker igen snød Genoa-målmand Radu og kunne kalde sig for hattrick-helt.

Denne gang sendte Cornelius et kraftfuldt og fladt spark afsted uden for feltet, som gik i mål.

Cornelius flugtede bolden i mål til 3-0.
Cornelius flugtede bolden i mål til 3-0. Foto: SERENA CAMPANINI
Vis mere

Målene var Cornelius' andet, tredje og fjerde i syv Serie A-kampe for Parma.

Omvendt går det rigtig, rigtig skidt for Genoa, der inden kampen lå til nedrykning. Mod Parma startede både Lasse Schöne og Lukas Lerager inde.

Danske Peter Ankersen blev også skiftet ind, men var skyld i et fælt drop ved Parmas femte mål, da hans slatne tilbageaflevering blev opsnappet af Dejan Kulusevski, der nemt kunne sende bolden i mål.

Inden kampen mod Genoa havde Parma ni point i syv kampe.