Champions League sparkes i gang igen i denne uge. Og tak for det. Et af de mest imødesete opgør er braget mellem Real Madrid og Paris Saint-Germain, hvor superstjernerne Cristiano Ronaldo og Neymar Jr. mødes.

Mens Ronaldo har varmet op til storopgøret på Bernabeu med at hamre kasser ind i weekenden, så har Neymar Jr. valgt en lidt anden tilgang til sin opladning til opgøret.

SE VILD NEYMAR-FINTE FRA HANS TID I FC BARCELONA I VIDEOEN OVER ARTIKLEN

I hvert fald, hvis man skal dømme efter hans Instagram-profil. Her har der været flittig aktivitet i de seneste dage, og i går lagde den brasilianske superstjerne så billeder ud af en ny ret så vild tatovering, han har fået lavet.

Neymar Jr., som i sommers blev verdens dyreste fodboldspiller nogensinde, da han skiftede fra Barca til PSG for 1,6 milliarder kroner, har meget apropos onsdagens store Champions League-kamp fået tatoveret intet mindre end Champions League-trofæet – den store pokal ’med de store ører’ – på sin læg.

Umiddelbart et ret heftigt statement, som understreger, hvor vigtig en turnering, Champions League er blevet i fodboldverdenen. I øvrigt en turnering, som Neymar Jr. allerede en gang har været med til at vinde, da han i 2015 dannede superangrebstrioen MSN sammen med Lionel Messi og Luis Suarez i FC Barcelona.

Foruden CL-tatoveringen har 26-årieg Neymar Jr. også vist sig frem for sine næsten 90 millioner følgere på Instagram i helt og aldeles afklædt tilstand. På et sort-hvid billede er der kun et lille håndklæde til at dække hans ædlere dele, mens han stirrer intenst – og lidt uhyggeligt lummert i virkeligheden – ind i kameraet.

Billedet er taget af den velrenommerede modefotograf Mario Testino og har fået 2,7 milioner likes.

Velkommen til den moderne fodboldvirkelighed.

Så må vi se, om Neymar Jr., som i sidste uge holdt en kæmpe gallafødselsdagsfest i Paris på sin 26 års fødselsdag, kan holde fokus på banen, når han står over for Cristiano Ronaldo.

Det skal dog lige nævnes her til sidst, at den farverige angriber sådan set leverede varen på banen i weekenden, hvor han scorede det enlige mål i PSG's sejr over Toulouse. Det er ike utænkeligt, at han gør det igen i morgen aften i Madrid.

Neymar fejrer en scoring med Dani Alves. Vis mere

Ronaldo scorede hattrick for Real Madrid i weekenden:

 

Se også