Chelsea kan forberede sig til anden halvdel af sæsonen med 60 millioner pund ekstra i pungen, når der skal købes ind i januars transfervindue. Shanghai SIPG med Andre Villas-Boas i spidsen køber den 25-årige brasilianer, som kun har været i aktion i ni kampe i Premier League i denne sæson, og dermed har Chelsea-manager Antonio Conte ekstra midler til at styrke truppen til forårets titeljagt.

Og den italienske er ifølge The Guardian godt i gang med at spendere pengene. Han har angiveligt set sig varm på to profiler fra fyrstendømmet Monacos Ligue 1-tophold.

Således har Antonio Conte sammen med Chelseas tekniske direktør Michael Emenalo været på besøg i Frankrig for at se nærmere på Monaco-duoen Tiemoué Bakayoko and Djibril Sidibé, da monegaskerne for en måned siden besejrede Tottenham 2-1 i Champions League-gruppespillet. Mens Bakayoko primært spiller defensiv midtbane, er Sidibé højre back.

Spørgsmålet er dog om Monaco er klar til at give slip på de to stærke defensive kræfter inden forårets knald eller fald-kampe mod Manchester City i Champions League. Ifølge The Guardian har Conte fortsat også kig på både Simon Kjær samt Romas Antonio Rüdiger og Radja Nainggolan. Tidligere var Juventus' Leonardo Bonucci også et emne, men den italienske landsholdsspiller har forlænget med de zebrastribede, så han må formodes at være ude af billedet.

Derudover arbejder Chelsea ifølge avisen på at forlænge kontrakten med Diego Costa. Den spanske landsholdsspiller, som i øjeblikket er på ferie i sit oprindelige hjemland Brasilien har kontraktudløb i 2019, men derfor vil Conte alligevel stadig forlænge aftalen.

Andre læser også