Topklubberne i den engelske Premier Leauge kunne førhen drille hinanden ved at købe hinandens profiler. Men det hører fortiden til.

Det siger manager i Manchester United, José Mourinho, der altså ikke mener, at hans klub vil kunne hale ind på de nærmeste konkurrenter i tabellen ved at snuppe deres profiler.

Manchester United indtager i øjeblikket sjettepladsen i Premier League, og holdet er i konstant jagt på den eftertragtede top fire-position. Men Mourinho advarer ifølge Sky Sports om, at det vil tage en rum tid, før klubben er tilbage i toppen af rækken.

Det er efterhånden også flere år siden, Manchester United var på rov hos en rival fra de øverste fire pladser. Senest var i januar 2014, hvor klubben hentede Juan Mata fra Chelsea, hvor netop Mourinho huserede som manager på daværende tidspunkt.

Tidligere har Manchester United blandt andet købt Robin van Persie i Arsenal og Dimitar Berbatov i Tottenham, men nye tider har angiveligt ramt den engelske fodboldtop.

»Fodbolden har ændret sig i de sidste tre år, siden Sir Alex Ferguson trak sig tilbage. Nu er det nye tider i fodbolden,« siger José Mourinho ifølge Sky Sports.

Den portugisiske manager omtaler det faktum, at han ikke længere kan købe sig til de to bedste spillere i Tottenham for at gøre dem svagere, eller for den sags skyld Arsenal eller hans tidligere klub, Chelsea.

»Den situation, hvor du kan blive mestre ved at angribe dine konkurrenter, er ovre i det her land. Hvis du får en spiller fra en topklub, er det kun en spiller, disse klubber ikke selv vil have,« siger José Mourinho.

»Du kan ikke angribe dine rivaler længere. Førhen var det sådan, at hvis en af topklubberne blev stærkere, ville en anden af de store klubber blive svagere.«