Ken Ilsø har valgt at forlænge med et år for Home United i Singapore. Arkivfoto.
Ken Ilsø har valgt at forlænge med et år for Home United i Singapore. Arkivfoto. Foto: Claus Fisker

Den tidligere profil for FC Midtjylland og Sønderjyske Ken Ilsø har valgt at tage endnu en sæson i Asien.

Sidste år blev den offensive dansker topscorer for Home United FC i Singapore, og klubben og Ken Ilsø er blevet enige om, at forlænge kontrakten. Det skriver TV 2 Sporten.

f dsf sdf 3445 gh h

Dermed fortsætter Ken Ilsø sit Østen-eventyr, som allerede tæller to år i to lande i Asien. Først gik turen fra tyske Bochum til kinesiske Guangzhou R&F FC, inden Ken Ilsø sidste år tog turen videre til Singapore og sin nuværende klub Home United FC. Danskeren har valgt en anden vej, end den de fleste danske fodboldspillere ville vælge, og det er ønsket om oplevelser, der har trukket offensivspilleren til verdensdelen.

»Jeg har jo altid gerne vil ud og rejse og jeg har også rejst en del som backpacker. Og man kan da sagtens tage ud og opleve steder i to-tre uger, men hvis man gerne vil lære andre kulturer rigtigt at kende, så bliver man nød til at prøve at bo i dem,« siger Ken Ilsø til TV 2 Sporten.

FBL-GER-BUNDESLIGA-FUERTH-DUESSELDORFsfghfsdgh

Ken Ilsø med flere ungdomslandskampe for Danmark på CV'et har i en alder af 29 år flere drømme at udleve. Blandt andet fortæller han, at den asiatiske Champions League er det største ønske. Chancerne for at komme i Champions League er mindre fra en lille liga som Singapores S. League, så derfor kan et skifte til endnu et nyt land ske fra næste sæson, forklarer han.

»Indtil videre har jeg spillet i to lande i Asien, og det kan sagtens blive til flere. Det kan også være at det bliver en ny verdensdel, hvis jeg føler for det. Jeg har ikke lagt mig fast på noget bestemt, så jeg holder det rimeligt åbent, hvad der skal ske i resten af min karriere«, siger Ken Ilsø til TV 2 Sporten.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.