På det danske landshold er der ikke noget, der kan rokke ved hans status som førstekeeper.

Men på klubniveau har Kasper Schmeichel denne sommer rystet posen efter 11 år i engelske Leicester City, og indtil videre har skiftet til franske Nice slet ikke været nogen succes.

Søndag lukkede han i sin femte kamp tre mål ind, og endnu en sløj præstation får lokalavisen Nice-Matin til at spekulere i, hvor sikker 35-årige Schmeichel er på sin plads i målet.

Det skriver avisen i sin artikel, hvor Kasper Schmeichel kritiseres for alle tre mål i søndagens 0-3-nederlag til Marseille – især får han kritik for det sidste mål, og han får den lavest mulige karakter for indsatsen – nemlig karakteren 1.

»Han får et point for at have taget handsker og sin målmandstrøje på. For det resterende fortjener han ikke mere.«

»Både i luften og ved de tre mål var danskeren for stillestående, eller også kom han for kort, og det begynder at være mange fejl på fem kampe,« lyder den iskolde bedømmelse af landsholdsstjernen, der må se sig lidt nervøst over skulderen, hvor reservekeeperen Marcin Bulka står på spring.

Hos den store franske sportsavis L'Equipe får Schmeichel karakteren 4 ud af 10.

Avisen skriver, at Schmeichel ikke fik megen hjælp ved de to første mål, inden han begik en fejl ved det tredje mål.

Her gav han en retur ud for fødderne af Marseilles Sanchez, som nettede kampens sidste mål – og avisen understreger, at der er større forventninger til landsholdskeeperen.

Kasper Schmeichel er i slutningen af september tilbage i vante og trygge rammer, når det danske landshold samles til kampene mod Kroatien og Frankrig.