Det kan ikke komme som en overraskelse for mange, at fodbold betyder alt i familien Schmeichels liv.

Men hvad mange måske ikke ved, er, at også Kasper Schmeichels kone, Stine Schmeichel, også bruger størstedelen af sine vågne timer på sporten.

Ikke på at træne ligesom hendes mand, der til daglig spiller i franske Nice, men derimod på Fodboldfonden, som hjælper udsatte børn i Danmark.

Kasper Schmeichel er en blandt flere medlemmer af fondens bestyrelse, men alligevel vil han ikke tage æren for alt det hårde arbejde.

Den danske landsholds- og Nice-målmand Kasper Schmeichel med hustruen, Stine Schmeichel, der begge er med i Fodboldfondens bestyrelse.
Den danske landsholds- og Nice-målmand Kasper Schmeichel med hustruen, Stine Schmeichel, der begge er med i Fodboldfondens bestyrelse. Foto: Privatfoto
Vis mere

»Jeg kan måske tage et par procenters credit. Hun står sgu for det hele, det må man sige,« siger han til B.T. og fortsætter:

»Hun er oppe klokken seks om morgenen, hvor hun sidder og arbejder, til langt efter vi andre er gået i seng. Så det er et kæmpe stykke arbejde. Det er en dedikation, som er ret vild.«

Søndag løb Fodboldfondens arbejde af stablen til et stort velgørenhedsgalla, og her var Kasper og Stine Schmeichel naturligvis mødt op med en række af fondens andre bestyrelsesmedlemmer.

»Det er kulminationen af mange, mange måneders arbejde, specielt for min kone. Det er noget, vi har startet i 2017 og har brændt for i lang tid,« siger Kasper Schmeichel og fortsætter:

»Vi har været fuldstændig overvældet af den respons, vi har fået, fra vi startede i 2017 og til i aften. Alle de mennesker, der er mødt op, og som gerne vil støtte, det er fantastisk.«