Kasper Kusk er alt andet end tilfreds med sin situation i hollandske Twente, hvor han endnu ikke har fået et minut på banen i 2015

Den 23-årige vævre dribler var blandt de største profiler i AaBs 'The Double' i sidste sæson, og derfor kommer det bag på den 23-årige midtbane, at han ikke får seriøs spilletid.

»Jeg går også ud fra, at når de henter en spiller ind fra et andet land, så må de have en plan med det. I sommer var jeg omkring landsholdet og havde vundet guld med AaB, så det er klart, at det her er ikke en udvikling, som jeg havde håbet på,« siger Kasper Kusk til Tipsbladet.

Efterårets profil i Superligaen spillede ni kampe for Twente i efteråret, men i løbet af vinterpausen, er danskeren blevet overløbet af sine konkurrenter - til trods for han selv føler sig fit for fight. Kasper Kusk fortæller, at han overvejer at smutte til sommer, hvis spillesituationen ikke lysner.

»På et tidspunkt vil jeg heller ikke sidde på bænken mere, og så må vi jo se til sommer, om der skal ske noget andet. Men det huer mig ikke, sådan som situationen er lige nu. Jeg ved, at der er stor konkurrence, men det er klart, at jeg ikke håber at sidde på bænken i flere sæsoner,« siger den 23-årige spiller.

Kasper Kusk har spillet seks kampe for Twentes andethold siden starten af november sidste år. Han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2018.

Den tidligere AaB-spillers næste chance for at komme på holdet er på søndag, hvor Twente møder Lucas Andersen, Lasse Schöne og de andre Ajax-danskere i Amsterdam.