Lyt til artiklen

Den danske landstræner Kasper Hjulmand har landet et nyt job.

Bare rolig, han skal stadig stå i spidsen for det danske landshold, der til november spiller VM i Qatar, men du kommer også til at se ham på skærmen i tv-serien Sunday, hvor skuespiller og komiker Melvin Kakooza indtager hovedrollen.

Det fortæller Yousee i en pressemeddelelse onsdag.

Den danske landstræner skal spille med i et enkelt af de tre dobbeltafsnit, der kommer i løbet af årets udløb - og han skal spille ingen ringere end sig selv.

Af pressemeddelelsen lyder det nemlig, at Hjulmand skal spille med i et afsnit, der omhandler VM.

En af seriens karakterer Bjarne får ifølge Yousee lovet en sponsor, at han vil få landstræneren til at møde op til et storskærmsarrangement - men problemet er bare, at Kasper Hjulmand befinder sig til VM i Qatar.

Hvordan og hvorledes det ender, det må man altså vente med at se. VM-specialen får premiere den 1. november.

Foruden Hjulmand har Yousee også lokket prominente navne som Brian Lykke og Bodil Jørgensen med i de tre specials, der udkommer i løbet af 2022.

Kasper Hjulmand skal blandt andet spille sammen med den fodboldglade komiker Melvin Kakooza.
Kasper Hjulmand skal blandt andet spille sammen med den fodboldglade komiker Melvin Kakooza. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Mediedirektør i selskabet bag Sunday, Nuuday, sætter ord på, hvorfor Sunday nu kommer i tre 'specials'.

»Vores seere er meget begejstrede for Sunday-serien, og noget af det som har fungeret bedst, har været de små afrundede fortællinger, som den julespecial vi tidligere har lavet.«

»Rigtig mange danskere glæder sig til VM og til at følge landsholdet. Det vil vi gerne fejre i Sunday-universet. Så i stedet for en ordinær sæson tager vi fat i tre afrundede fortællinger i år.«

»Vi læner os i de to andre specials også op ad højtidelige begivenheder - først i en halloween special, som er et kendt fænomen i USA, men uprøvet herhjemme og sidst på året også i en nytårsspecial, som er vores ydmyge bud på en moderne 90-års fødselsdag. Vi glæder os til at vise dem alle tre til seerne,« lyder det fra Kim Poul Christensen.