Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

»Der er brug for en rigtig voksen i vores liv.«

Sådan beskriver Kasper Fisker sin voksentilværelse, efter han for nylig fik en uventet og ganske irriterende overraskelse på en stille villavej, som mundede ud i, at han fik klippet nummerpladerne på sin bil af politiet.

Her skulle den tidligere Superligastjerne parkere sin bil med sine tre små børn på bagsædet.

»Jeg nåede lige at sige til ungerne: 'Nej, se. Der kommer en politibil forbi far nu', hvorefter den stoppede lige foran, hvor jeg holdt. Det var lidt mærkeligt, men jeg er heldigvis en ordentlig bilist, så jeg vidste, at jeg ikke havde gjort noget forkert,« siger han.

Kasper Fisker.
Kasper Fisker. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Til trods for at den tidligere Brøndby-midtbanespiller var sikker på, at han havde overholdt færdselsloven på køreturen, var den alligevel gal.

»Betjenten kom gående hen og kiggede på mig. Jeg åbnede vinduet og spurgte, om det var mig, han vil snakke med. Det var det desværre. Det var noget med nummerpladerne, sagde han. Og så vidste jeg godt, hvad klokken havde slået,« siger han.

Kasper Fisker havde glemt at betale registreringsafgift på sin bil, og derfor nuppede politiet nummerpladerne på bilen.

»Det var en klar fejl fra min side, Jeg kan selvfølgelig nu se, at jeg har fået en masse rykkere, som jeg skulle have betalt, men hvor jeg bare – for sjov – ikke har været rigtig voksen nok til at leve det liv, jeg lever,« siger han.

Kasper Fiskers bil efter politiet var forbi.
Kasper Fiskers bil efter politiet var forbi. Foto: Kasper Fisker
Vis mere

Ikke desto mindre efterlod det den tidligere fodboldspiller to kilometer væk fra sit hjem på Amager med sine tre børn, som alle måtte gå hjem derfra.

Det slog dog ikke familien Fisker ud af kurs. Tværtimod tog børnene den 'dumme situation', som Kasper Fisker beskriver det, med et smil på læben.

»Børnene synes, at det var meget sjovt. Betjentene var meget søde og gjorde deres job godt. De fik lov til at se politibilen, så på den måde var det hyggeligt.«

Dagen derpå er det dog ikke lige så hyggeligt.

»Nu hænger den her store rygsæk – eller store lort på mig. Jeg var den første igennem hos Skat for at få det betalt. Nu håber jeg, at de når at registrere betalingen, for vi skal til Jylland i morgen. Det er nogle små irriterende førsteverdensproblemer, der ramte mig.«

»Det er sjovt med sådan nogle små ting. Jeg kan ikke overskue det, selvom det kun tager ti minutter. Så bliver det skubbet, og så lige pludselig holder politiet der. Nu kommer jeg til at bøvle med det i en hel dag,« siger han.

Derfor har Kasper Fisker også en opfordring.

»Få det edderhuggeme betalt.«