De danske landsholdsvikarer tabte 3-0 til Slovakiet. Det var knap så overraskende.

For et hold sat sammen på et par dage med én træning sammen - på selve kampdagen - mødte overmagten i verdensstjerner som Marek Hamsik og Martin Skrtel. Og alligevel blev det slet ikke så slemt som forudset. Forudsætningerne er taget med i betragtningen.

Så her er B.T.'s bud på karakterer til John 'Faxe' Jensens udvalgte:

Christoffer Haagh 8
- Præsterede to klasseredninger på Vladimir Weiss' to afslutninger i første halvleg. Men måtte altså også give fortabt tre gange.
Simon Vollesen (ud: 77.) 7
- Er det dig, Dolberg? Næh, det var det ikke. Men det var en ganske hæderlig back, der kom i vejen for en del. Desværre blev han oversprunget ved 0-1-målet.
Nicolai Johansen 8
- Fik lov at spille med sin Vanløse-makker Daniel Nielsen i midterforsvaret. Johansen vil fremover være kendt som manden, der sparkede en bold direkte i Hamsiks slovakiske kirkeklokker.
Daniel Nielsen 7
- Kom faktisk højest i en del dueller i sit midterforsvar. Farten er naturligvis ikke til landsholdet, men forsvarsspillet var helt i orden.
Mads Priisholm Bertelsen (ud: 71.) 6
- Den unge back så frisk ud. Fine ting på backen og modige løb med frem. Ikke alle afleveringer ramte en mand eller inden for stregerne, men modet var der.
Christian Bannis (ud: 46.) 4
- Duel-ivrighed på superliganiveau, men afleveringerne passede mere til niveauet i 2. division. Hvilket vel egentlig også er fair nok.
Rasmus Johansson 8 (ud: 84.)
- Det var ikke svært at se, at Johansson viser finter frem for tusindvis af fans på YouTube. Rigtig fin præstation på midten med hurtige fødder. Han kunne sagtens spille i 1. division.
Oskar Høybye (ud: 61.) 5
- Han kommer aldrig nogensinde så tæt på at score et landsholdsmål igen. Helt fri i feltet i første halvleg, og så misser han. Den kunne have stået 1-1!
Rasmus Gaudin 5
- Navnet klinger fransk, men præstationen var dansk og meget 2. divisionsk. Momenter af ballerina-løb undervejs, men så pludselig afleveringer serveret, som havde han cement i skoene.
Kasper Kempel (ud: 61.) 6
- Det lignede da et rigtigt landsholdsløb, da han spillede sig selv fri i første halvleg og serverede en god tværbold. Men inden foran var Offenberg lige tung nok til at nå frem.
Christian Offenberg 5
- Det er svært at være boksangriber, når man mest står i midtercirklen. Det var nu ikke Offenbergs skyld, men den danske taktik. Stærk, men også rimelig langsom.

Indskiftere:
Anders Hunsballe (ind: 46.) 5
- Ikke meget skærmtid til  Hunsballe. Han bliver også svær at kende på gaden i morgen.
Adam Fogt (ind: 61.) 5
- Du skal fremover svare 'Adam Fogt', når din far vil teste din fodboldviden og hukommelse. Fogt er svaret på spørgsmålet om, hvem der scorede selvmål i din første og eneste landskamp.
Daniel Holm (ind: 61.) 5
- Meget energisk type. Der var ambitioner om at vise sig frem og spille med, men bolden var ikke meget på Holms fødder.
Anders Fønss (ind: 71.) UB
Christopher Jakobsen (ind: 77.) UB
Christian Bommelund (ind: 84.) UB
John 'Faxe' Jensen 8

- Han havde da lært det hold at forsvare ret fint på én træning. Og 'Faxe' havde også valgt den rigtige målmand. Hvad mere kan man forlange?