FC København kom hurtige foran mod Dynamo Kiev, men måtte nøjes med 1-1 i Europa League-opgøret.

Jens Stage sørgede efter bare fire minutter for føringsmålet, som både varmede hos FC København, men også fik københavnerne til at overlade initiativet til de ukrainske gæster.

Derfor kunne den tidligere ven af huset Benjamin Verbic i anden halvleg også udligne til 1-1, der blev kampens resultat i et opgør, hvor FC Københavns Guillermo Varela udmærkede sig som stærkeste mand, selvom han normalt ikke stjæler overskrifterne.

Her er B.T.s karakter til FCK:

FC København 4-4-2

Vild straffesparksredning! Sikre hænder i luften. Og argentinske udspark. Johnsson har grebet chancen i Grytebusts skadesfravær, og denne kamp var hans allerbedste siden FCK-skiftet. Karakter: 8

Få kigger Varelas vej i en FCK-skov af formdyk og nye profiler. Men den lille back stikker altså sin krone op over de andre for tiden. Påpasselig defensivt, meget sikker med bolden og ekstremt klog i sine offensive raids. FCKs bedste i aften. Karakter: 8

Han startede sin FCK-tid som en bodybuilder, der ikke kunne håndtere sine kræfter, men har udviklet sig til en forsvarsspiller med mange af de rigtige færdigheder. Papagiannopoulos har løftet sig derop, hvor Andreas Bjelland ikke skal være sikker på at få sin plads tilbage igen - også selvom han måske - måske ikke - skulle have skubbet op på Verbic. Karakter: 8

Ingen vil rulle med øjnene, hvis Nelsson møder op i nakkekrave fredag efter den kamp. Headede nærmest det hele væk, når der var ukrainske luftangreb mod det københavnske felt. Karakter: 7

Fremragende indlæg til målet. Som vi har set så mange gange nu, siden Oviedo kom til efter Boilesens skade. Mindre iøjnefaldende efter indlægget, hvor FCK trak sig mere tilbage for at forsvare føringen. Karakter: 7

Oplæg i Kiev og nu mål mod Dynamo. Den må stå på borsch resten af måneden hjemme hos Jens Stage. Vigtig mand til at gå ind centralt og gøre FCK mere fysisk efter føringsmålet. Karakter: 7

Fik slet ikke fat i det fra start, og derfor byttede Solbakken ham ud på kanten efter mindre end 20 minutter. Falk leder efter det topniveau, der længe fik ham til helt centralt at løfte FCK’s spil. Karakter: 4

Ikke den bedste måde at fejre sin kontraktforlængelse på. FCK-anføreren mistede bolden og begik kort efter selv straffe med hænderne. Han slap med skrækken, og så spillede han sig op efter pausen med vigtige erobringer. Karakter: 7

Det var en lidt for anonym indsats af kantspilleren, der mest faldt i øjnene, når han mistede bolden. Ellers slet ikke nok med i spillet i første halvleg. Det blev en anelse bedre i anden halvleg, og han arbejder for sagen. Magien mangler bare. Karakter: 5

Måske er han en kælen labrador på den anden side af kridtstregerne, men inde på banen er Santos en rabies-ramt pitbull. Jagter alt og er hidsig som få. Det var dog også mest iveren, der tæller op denne gang. Mistede for tit bolden, når han til sit forsvar dog også var meget isoleret med den. Karakter: 5

Masser af løb og pres, og procenterne for vellykkede tæmninger er skubbet gevaldigt op. Alligevel ikke en sikker nok spilstation til at give københavnerne luft i perioderne på bold. Karakter: 5

Indskiftere:

Ingen frygt at spore her. Kun 17 år, men det glemmer man, fordi han har været på radaren et stykke tid allerede. Mod Dynamo Kiev manglede han dog det altid vigtige slutprodukt. Karakter: 6

Kom ind til de sidste 20 minutter af kampen og så en anelse involveret ud, da Verbic fik lov at udligne fra kanten af feltet. Ikke noget specielt imponerende indhop. Karakter: 5

Kom ind til de sidste små 10 minutter. Karakter: UB

FCK havde faktisk bedre kontrol på kampen i Kiev end denne på hjemmebane. Her var for få angreb at hvile i og uden farlighed på kontramulighederne. Dynamo Kiev fik lov til at bestemme for meget. Men Solbakken fik alligevel et udmærket FCK-resultat og var klog at skubbe Stage ind centralt, hvor Falk ikke fik fat. Karakter: 6