Flere Manchester United-spillere er uforstående over for José Mourinhos træningsmetoder, hvor de mener, at den portugisiske manager er fraværende.

Det fortæller en kilde, der er tæt på en af de oprørte United-spillere til engelske The Times.

Kilden fortæller, at en række af spillerne er uforstående over for, at José Mourinho er meget lidt aktiv på klubbens træningsbane, Carrington, hvor det ofte assistenten Rui Faria, der fører træningen, mens Mourinho slet ikke er til stede.

The Times skriver yderligere, at det er en klar ændring i Mourinhos trænerstil, hvor han var meget omhyggelig og deltagende i alle træningssessioner, da han var træner i Chelsea.

Avisens afsløring kommer efter et knusende 4-0-nederlag til netop Chelsea i søndags, hvor både spillerne og Mourinho har fået hug efterfølgende.

José Mourinho selv havde et øjeblik med Chelsea-manager Antonio Conte efter kampen, og portugiseren angiveligt anklagede sin italienske rival for at forsøge at ydmyge ham under kampen. Det kan du læse mere om her.

Spillerne i United ønsker angiveligt at få et tættere forhold til Mourinho, sepcielt efter den splid, der opstod mellem spillerne og den tidligere træner, Louis van Gaal.

Dengang var det også The Times, der kunne afsløre, at en gruppe spillere var gået til van Gaal, for at finde en løsning på problemerne, hvilket van Gaal selv bekræftede efterfølgende.

Et tættere forhold kan dog synes svært at spotte ske i øjeblikket, da Mourinho har peget fingre af spillerne i et interview med The Telegraph efter Chelsea-blamagen.

Her gik han i bedste Viktor Fischer-stil ud og krævede en mere voksen tilgang til tingene fra spillerne.

»Vi er meget, meget kede af det, men igen, det her er ikke for børn, det er for mænd og i morgen bliver vi nødt til at være mænd og arbejde for den næste kamp,« sagde Mourinho til The Telegraph.

Allerede onsdag skal Mourinho og United-spillerne forsøge at stå sammen i Liga Cuppen, hvor de møder rivalerne Manchester City.