Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Fem Eintracht Frankfurt-tilhængere er anholdt før den store Europa League-finale mod Rangers onsdag aften.

De tyske fans angreb en gruppe skotter tirsdag aften, og her måtte politiet lægge sig imellem og stoppe de grimme scener i Sevilla.

»Begivenhederne fandt sted omkring midnat, hvor en stor slåskamp brød ud foran katedralen i Sevilla,« skriver det spanske politi ifølge AFP.

»Politienhederne, der var til stede omkring Plaza de San Francisco, måtte gribe hurtigt ind for at splitte opgøret, som var forårsaget af, at en gruppe på 200 Eintracht Frankfurt-fans angreb Glasgow Rangers-tilhængerne.«

Da ordensmagten ankom, flygtede de tyske fans, mens de stadig slog løs på skotterne, fortæller det spanske politi.

Ifølge deres estimater er der mindst 60.000 tyske fans i byen og op mod 100.000 skotter, hvilket naturligt har øget byens beredskab.

Tidligere på året kom Frankfurt-fansene også op at slås i Sevilla, da de mødte West Hams tilhængere i byen. Tyskerne skulle møde Real Betis, mens englænderne stod over for Sevilla dengang tilbage i marts.

Rangers-fans uden billet har fået muligheden for at se finalen på storskærm på La Cartuja, der ligger ni kilometer fra Ramon Sanchez Pizjuan, hvor finalen skal stå. Frankfurt-fans i samme situation opfordres til at gå til Prado de San Sebastian, der ligger seks kilometer fra de billetløse skotters tilholdssted.

Der er tændt op for kedlerne før den store finale, hvor danske Jesper Lindstrøm håber at gøre sig gældende for det tyske hold. Her fortæller han om finale- og fremtidstanker.