Nicklas Bendtner er en populær mand. Det må kæresten også sande af og til.

»Dem, der kender mig godt, ved, at jeg elsker at gå i spa. Det er min ting, hvor jeg får afkoblet, slappet af, ingen elektronik, ikke nogen irriterende mennesker.«

Det fortæller Nicklas Bendtner i det nyeste afsnit af 'Bendtner og Philine' på Dplay. Noget, kæresten Philine Roepstorff ikke er helt tilfreds med, for hun indgår ikke i spa-planerne.

Det gør i stedet Nicklas Bendtners venner, herunder Malte Ebert – kendt som Gulddreng – og Kevin Magnussen.

»Jeg er træt af Malte og dig, I er blevet så fucking best friends. Det er godt for dig, du har fået en ven. I tre burde bare gifte jer med hinanden. Hver dag... Du dropper mig gang på gang for de drenge,« siger en tydeligt irriteret Philine Roepstorff, der troede, parret skulle i biografen sammen.

Nicklas Bendtner giver da også sin kæreste ret i, at der er lidt om snakken i forhold til, at han er meget sammen med vennerne. Men ifølge ham selv er der dog en god forklaring på det.

»Det har noget at gøre med, vi allesammen har tid,« forklarer Nicklas Bendtner sig, inden diskussionen bliver afbrudt af, at hans telefon ringer.

Det ender dog med, at vennerne denne gang bliver droppet, og parret går i biografen, efter de er færdige med at pakke en masse ordrer fra deres webshop.

»Jeg ender oftest med at føje hende i de fleste situationer for at undgå konfrontation,« siger Nicklas Bendtner.

32-årige Nicklas Bendtner har lige nu ikke kontrakt med en klub. Senest spillede han i FCK, men den aftale blev ikke forlænget, da den udløb i december 2019.

Hvad der skal ske, er endnu ikke fastlagt, og han har tidligere givet klart udtryk for, at han ønsker at tænke sig rigtig godt om, inden han tager en beslutning.

'Bendtner og Philine' kan ses hver torsdag på Dplay. Alle afsnit kan ses lige her.