Lyt til artiklen

Vi kender det alle.

Værelset er fyldt med en masse, du aldrig bruger, og nu skal det ud. Men det kunne da være meget rart, hvis man også kunne tjene en skilling på det, ikk?

Anderledes er da heller ikke for den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner. På Facebook har angriberens kæreste Philine Roepstorff nemlig lagt et hav af Bendtners fodboldstøvler og sko til salg, hvor alle kan komme med et bud.

Via sin Instagram-story har den 26-årige model lagt et billede op, hvor hun gør opmærksom på udsalget:

Foto: Philine Roepstorff/Instagram
Vis mere

'Er sur på Lord, så sælger hans ting - via min facebook - skriv derinde,' står der, mens hun i en video skriver, at hun har brug for plads i tøjskabet.

Om Nicklas Bendtner har godkendt kæresten udsalg, melder historien ikke noget om, men opslagene har allerede fået en del kommentarer, hvor flere også kommer med et bud.

En bruger skriver ‘300 kr’, mens en anden vil høre, hvad de røde Adidas koster. En tredje spørger også, om det er hårde tider, mens der også er én, der vil have fat i det hele:

'Det er min størrelse...Send mig dem alle!'

Det er dermed med at slå til, hvis man skal have fat i noget fra Rosenborg-angriberens store udvalg af sko og fodboldstøvler.

Faktisk kan du også få fingre i Nicklas Bendtners Playstation 3, som hun også har lagt ud på sin Facebook-profil. Her følger to controllere og et golf-spil også med.

Nicklas Bendter og Philine Roepstorff har officielt dannet par siden midten af juli, og har siden delt heftigt af deres liv på særligt Instagram.

Senest var den danske stjerne ude med en stor kærlighedserklæring, som hun dog fik svaret kækt tilbage på.

Philine Roepstorff er datter af den tidligere danske håndboldlandsholdsspiller Jens-Erik Roepstorff og er model for Scoop Models.

Tidligere har hun også brugt Instagram til at erklære sin kærlighed til Bendtner.

Nicklas Bendtner var ude med en skade i Rosenborgs seneste kamp og er da heller ikke blandt landstræner Åger Hareides 23 udvalgte til søndagens Nations League-kamp mod Wales.

Det opgør spilles på Ceres Park søndag klokken 18.00.