Victor Kristiansen var lørdag med til at besejre Aston Villa 4-2 i sin Premier League-debut.

20-årige Victor Kristiansen er kommet glimrende fra land efter sit skifte fra FC København til Leicester.

For en uge siden fik han debut som indskifter i en 1-0-sejr over Walsall i FA Cuppen, og lørdag debuterede venstrebacken i Premier League med 80 minutter i 4-2-sejren hos Aston Villa.

Leicesters manager, Brendan Rodgers, er begejstret for sin nye back.

- Victor var bare fuld af entusiasme. Han er god med bolden, han vil forsvare, men kommer også med frem.

- Vi var nødt til at tage ham ud for at tage hensyn til, at han egentligt kun er i begyndelsen af hans opstart, men jeg synes, at han var fremragende i 80 minutter, siger Rodgers til Leicesters hjemmeside.

Kristiansen var siden sommeren 2021 en fast del af FCK's førstehold, inden han i januar blev solgt til Leicester, efter at han blandt andet tiltrak sig opmærksomhed i efterårets Champions League-gruppespil.

FC København meddelte i forbindelse med salget, at det vil have en positiv virkning på regnskabet på cirka 100 millioner kroner før skat.

Leicester havde blot hentet ét point i sine seneste fem ligakampe inden sejren over Aston Villa, men de tre tiltrængte point sender holdet et stykke væk fra bunden.

Ud over Kristiansen fik også den centrale forsvarsspiller Harry Souttar og angriberen Tete debut for Leicester i Premier League. Sidstnævnte scorede til 3-2.

- Den trussel og de evner, vi viste, når vi havde bolden, var meget spændende.

- Hvis vi også kan matche samme intensitet og fysik, når vi ikke har bolden, så kan anden halvdel af sæsonen blive virkelig god. Jeg er glad for alle spillerne, siger Brendan Rodgers.

Reservekeeper Daniel Iversen så hele kampen fra Leicesters bænk, mens Jannik Vestergaard end ikke var en del af kamptruppen.