Danmark tabte tirsdag aften 1-2 til Holland og misser dermed VM-slutrunden i Frankrig i 2019.

Det står klart efter samlet playoff-nederlag til Holland på 1-4 efter 1-2 i returkampen hjemme i Viborg.

Flere af de danske spillere græd, da kampen sluttede, og den missede VM-chance definitivt blev slukket. Eksempelvis var målscorer Nadia Nadim helt knust.

Fredag tabte Danmark 0-2 i Holland, og i tirsdagens hjemmekamp i Viborg blev det til et nyt dansk nederlag på 1-2.

Danmarks Nadia Nadim var knust efter nederlaget i VM playoff-kampen mellem Danmark og Holland. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Foto: Henning Bagger

Danmark fik ellers en drømmestart med Nadia Nadims straffesparksmål til 1-0 allerede efter fem minutter, men blot to minutter senere udlignede Holland til 1-1.

Dermed skulle Danmark frem og score mindst tre gange yderligere for at avancere.

Træner Lars Søndergaards tropper havde flere store chancer for at score særligt efter pausen, men den samlede sejr kom danskerne aldrig i nærheden af. I stedet scorede Holland sejrsmålet i kampens tillægstid.

Se i øvrigt ‘B.T. Backstage - Kvindelandsholdets sidste chance’.