Han har ikke været i det franske længe.

Men hos Nice-holdkammeraterne er der allerede stor begejstring for Kasper Dolberg. For danskeren er stemplet ind fra første dag.

»Jeg er optimistisk, når det kommer til fremtiden. Tingene begynder at tage form,« sagde Nice-anfører Wylan Cyprien til L'Equipe, inden han begyndte at rose sin danske kollega efter sejren på 2-1.

»I Kasper Dolberg har vi simpelthen fået en angriber. Sådan en type har vi ikke haft siden Mario (Balotelli, der spillede i Nice i 2016-2019, red.). Det ændrer alt,« sagde en glad Cyprien om Dolberg, der var manden bag det udlignende mål til 1-1.

Kasper Dolberg scorede søndag sit første mål i Nice-trøjen.
Kasper Dolberg scorede søndag sit første mål i Nice-trøjen. Foto: YANN COATSALIOU
Vis mere

Og her stoppede rosen ikke, for Nice-anføreren var også meget begejstret for Dolbergs effektivitet.

»Han har ikke brug for 36 chancer for at score. Det er op til os andre at give de bedste forudsætninger og lave de gode afleveringer,« sagde Wylan Cyprien.

Også på trænerbænken var der stor begejstring at spore over den nye bomber, der officielt skiftede til Nice den 29. august.

»Det var rigtig godt, han scorede. Det mål vil blive godt for ham,« lød det efter sejren fra Patrick Vieira, der var en tilfreds træner. Og i Dolberg havde han da også en meget tilfreds angriber.

Ikke kun i forhold til sejren, men selvfølgelig også i forhold til selv at komme på tavlen i kampen, hvor danskeren selv følte, han havde en god dag fysisk, fortalte han efterfølgende.

»Jeg mangler stadig nogle procenter for at komme i min bedste form, men jeg er på rette vej,« sagde landsholdsangriberen, inden han satte ord på den vigtige scoring:

»Ved målet spiller Adam (Ounas, red.) en perfekt bold, og jeg kunne tage den med. Målmanden kom ud, og jeg lobbede over ham. Det er altid dejligt at starte godt, og det er et godt tegn,« lød det fra en tilfreds dansker.

Nice ligger lige nu nummer tre i Ligue 1 med 12 point efter seks kampe. Der er tre point op til PSG på førstepladsen.