Lyt til artiklen

FC Københavns Elias Jelert har taget Superligaen med storm og er som blot 19-årig en del af Kasper Hjulmands seneste landsholdstrup.

Derfor er der lagt op til et hedt sommersalg.

Det mener Transfervinduets Lasse Vøge i hvert fald, der har snakket med sine kilder.

»Han er allerede sindssyg hot på markedet. FCK kunne uden problemer have solgt ham i vinter. Der var interesse fra top-5-ligaerne,« siger Vøge og peger på FCKs salg af Victor Kristiansen som bevis.

»Jeg tror, vi ser en lignende case til sommer med Jelert. Jeg tror sgu, vi skal over 100 millioner med ham her,« siger Vøge, der ikke får den helt store opbakning fra sin panelmakker Johnny Wojciech Kokborg omkring et stort sommersalg.

»Jeg tror på dig, når du siger, han kan blive et dyrt salg, men allerede til sommer?« lyder det fra Kokborg, der peger på, at FCK har kontrakt med Jelert til 2026.

»Det er ikke for at være en bussemand, men det er sommerens største transferer, vi snakker om her, vi skal være overbevist om, at han ryger til sommer,« lyder det videre.

Debatten stopper ikke her, og et helt specielt tv-program bliver kastet ind i snakken i et forsøg på at tippe konklusionen i en anden retning.

Hør, om Vøge får sin vilje i det seneste afsnit af Transfervinduet herunder, hvor du også kan få svar på, om der er skrald i gaderne i Bruxelles. Og om en Superliga-kendings søn kan blive det næste store hit.