Den danske angriber Kenneth Zohore er tæt på et skifte til West Bromwich.

Ifølge B.T.s oplysninger er angriberen netop nu på vej til klubben, men endnu er de personlige forhold for skiftet ikke på plads.

Det forventes de dog at komme, inden et lægetjek skal bestås.

Hvis skiftet som ventet falder på plads, vil han forlade en anden Championship-klub i Cardiff for en pris i omegnen af otte millioner pund, cirka 66 millioner kroner.

Det hed blandt andet Manchester United som modstander i sidste sæson, men nu er Zohore tilbage i Championship, og her bliver han, hvis hans skifte til West Bromwich går igennem.
Det hed blandt andet Manchester United som modstander i sidste sæson, men nu er Zohore tilbage i Championship, og her bliver han, hvis hans skifte til West Bromwich går igennem. Foto: OLI SCARFF
Vis mere

Kenneth Zohore og Cardiif rykkede i sidste sæson ud af Premier League, og det blev et år uden den ønskede spilletid.

Tidligere og især i sæsonen forinden, hvor oprykningen blev sikret, var Kenneth Zohore ellers en af profilerne for Cardiff og blandt manager Neil Warnocks allervigtigste kort.

Således scorede Kenneth Zohore 23 mål og lavede 10 assister i 77 kampe i Championship, mens det i sidste sæson kun blev til et mål og et oplæg i Premier League, hvor han oftest var indskifter.

Nu skal han så forsøge at øge sin måltotal i Championship igen - mod Cardiff og alle andre.