Det er dramatiske timer for Liverpool-stjernen Luis Diaz.

I nat kom det frem, at den colombianske kantspillers forældre er blevet kidnappet i hjemlandet. 

Siden er Diaz' mor blevet løsladt, mens faren fortsat holdes fanget af ukendte gerningsmænd.

Nu bekræfter Luis Diaz' arbejdsgiver, Liverpool FC, situationen, og sender samtidig sine tanker til deres stjernespiller og hans familie.

Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Vi kan bekræfte, at vi er opmærksomme på en igangværende situation, der involverer Luis Diaz' familie i Colombia. Det er vores inderlige håb, at sagen bliver løst sikkert og så hurtigt som muligt. I mellemtiden vil spillerens velbefindende fortsat være vores umiddelbare prioritet,« lyder det fra Premier League-storklubben, som melder ud på klubbens hjemmeside.

Det var Colombias justitsministerium, der tidligt natten til søndag dansk tid ifølge nyhedsbureauet Reuters oplyste på X, at den 26-årige fodboldspillers forældre var blevet kidnappet.

Lidt før klokken 02.00 oplyste Colombias svar på Rigspolitiet, Policía Nacional de Colombia, dog på X, at Diaz' mor var blevet befriet. Opslaget var vedhæftet en video af en betjent, der tilsyneladende talte med moren over telefonen.

En journalist fra det colombianske medie Semana skrev yderligere på X, at politiet arbejdede på at befri faren. Det samme melder den colombianske præsident, Gustavo Petro, på X.

Ifølge den britiske avis Daily Mail, der citerer Semana, blev forældreparret stoppet i deres bil af ukendte gerningsmænd i Barrancas, Diaz' hjemby.

Gerningsmændene kaprede efter sigende forældrenes bil, hvorefter de kørte væk fra området med parret som gidsler.