Massimiliano Allegri fremviste store følelser, da Juventus onsdag vandt Coppa Italia-finalen.

- I det øjeblik havde vi brug for at ruske lidt op i tingene.

Massimiliano Allegri fik rødt kort i overtiden og fremviste store følelser, da Juventus onsdag slog Atalanta 1-0 i Coppa Italia-finalen.

Først røg habitjakken og siden fik også slipset en flyvetur, inden Allegri knappede skjorten op, mens han råbe skældsord i alle retninger.

Efterfølgende var humøret bedre, og den italienske toptræner nedtonede episoden.

Italienske medier mener dog at have opfanget, at han i sin glædesrus med en viftende håndbevægelse signalerede til et par Juventus-ledere, at de burde forlade fejringen.

- Der skete ikke noget. Jeg fejrede med fansene og spillerne. Jeg respekterer klubben, jeg respekterer mændene og har ikke et problem med nogen. Jeg ville bare fejre det med drengene, der har haft en ekstraordinær sæson.

- Selv om vi ikke kæmpede med om mesterskabet til sidst, har vi kvalificeret os til Champions League og vundet Coppa Italia, siger Allegri til Sport Mediaset.

Allegri har et år tilbage af sin kontrakt med Juventus, men han har længe været meldt fyringstruet, hvilket han også smilende jokede med onsdag.

- Har I allerede fyret mig?, lød det i et svar til en journalist.

- Hvis jeg ikke længere er Juventus-træner i næste sæson, som alle tilsyneladende forventer, efterlader jeg et stærkt hold til klubben, siger Allegri.

Allegri vandt fem mesterskaber, fire Coppa Italia-titler og nåede Champions League-finaler med Juventus fra 2014 til 2019.

I 2021 vendte han tilbage, efter at Juventus var blevet nummer fire i den forgående sæson. Siden er Juventus blevet nummer syv og fire og henter mindst en Champions League-givende femteplads i denne sæson.

/ritzau/