Han var bestemt ikke imponeret over spørgsmålet.

Og det lagde Jürgen Klopp da heller ikke skjul på, da han mødte pressen inden søndagens kamp mod Arsenal.

For han mente, at særligt én reporter skulle have stillet et bedre spørgsmål, da han spurgte til, om Liverpool-manageren kommer til at lave store ændringer eller bare disponere spillerne anderledes efter nederlaget til Manchester City efterfulgt af 0-0 mod Chelsea i de seneste kampe.

Det skriver Daily Mail.

»Vi havde en kamp mod City, der selvfølgelig påvirker både fysisk og på performance. Det er begge dele,« sagde Klopp, der herefter slog tilbage:

»Hvordan kan du forvente, jeg giver dig et svar og siger: 'to var på grund af det, fire var på grund af det'. Det er virkelig spild af tid,« kom det fra den utilfredse tysker.

Han blev også spurgt til tidligere udtalelser, der indikerede, at den kommende uge ville være altafgørende og definerende for Liverpools sæson.

»Hvis vi vinder den kamp (mod Arsenal, red.), har vi fået fire point i de kampe. Det ville være helt normalt for os tidligere. For det meste har vi spillet uafgjort der (på Stamford Bridge, red.). Sidste sæson var jeg derhjemme med corona. Vi startede godt, men det endte uafgjort. Og det er altid en mulighed at tabe til Manchester City,« sagde Klopp og fortsatte sin svada mod pressen:

»Jeg forstår, det fra jeres perspektiv er super svært at finde nye spørgsmål hver uge, men tro mig – det er endnu sværere for mig at finde på nye svar,« lød det.

Liverpool indtager i skrivende stund ottendepladsen i Premier League med 43 point, mens Arsenal topper ligaen med 72 af slagsen.

Søndagens kamp bliver spillet klokken 17.30.