Lyt til artiklen

Der er 'Paradise Hotel' – og så er der det franske fodboldlandshold.

Begge byder på interne gnidninger, som ingen forstår.

For forud det netop overståede VM i Qatar var der en anspændt stemning bag kulissen. I hvert fald, indtil Real Madrid-stjernen Karim Benzema blev skadet og måtte misse slutrunden. Og nu er der kommet nye oplysninger frem.

Da Frankrig spillede VM-finale, var Benzema en af få franske stjerner, der blankt afviste invitationen om at komme til Qatar for at støtte holdkammeraterne.

123
123 Foto: FRANCK FIFE
Vis mere

Årsagen skulle være et dårligt forhold til landstræner Didier Deschamps samt til flere af landsholdsspillerne, der frygtede for, at Benzema ville have en dårlig indflydelse på holdet.

Kort efter Frankrig tabte finalen til Argentina, stjal Benzema igen rampelyset og offentliggjorde, at han var færdig med landsholdet. Herefter stoppede han med at følge næsten alle franske landsholdsspillere på Instagram – et træk, 'Paradise Hotel' end ikke kunne finde på.

Ifølge den franske journalist Romain Molina var der især gnidninger mellem Benzema og en anden stjerneangriber, Antoine Griezmann. Ifølge journalisten var Griezmann stærkt utilfreds med, at Benzema i langt højere grad figurerede på forbundets sociale medier i optakten og undervejs, end han selv gjorde. Problemet blev angivelig så stort for Griezmann, at han var tæt på at afholde et krisemøde med forbundet.

Benzema gjorde ellers comeback på landsholdet efter en meget prekær sag om en sexvideo. Den kan du læse mere om her.

Nu er han så fortid.

I hvert fald indtil det næste interne drama på Frankrigs landshold.