Hollænderens agent skal mødes igen med mesterklubbens ledelse efter nytår.

Twente-spilleren Joshua John kan snart kalde sig fast FC Nordsjælland-spiller.

Hollænderen og hans agent Paul Nortan har i december været til møde med FC Nordsjælland, og selv om det ikke i første omgang er lykkedes at nå til enighed, er der optimisme fra spillerens side.

- Vi er stadig i forhandlinger om en ny kontrakt, og situationen er den, at klubben gerne vil købe Joshua, og vi fortsætter samtalerne, siger Paul Nortan.

- Nogle gange tager forhandlinger lidt tid. Vi kender deres udgangspunkt, og de kender vores, tilføjer Paul Nortan.

- Joshua er glad for FC Nordsjælland, for ellers ville han ikke tale med dem. Folk er meget søde mod ham, og han har fået godt med spilletid. Det eneste, han er skuffet over, er, at klubben er så mange point efter FC København, forklarer Paul Nortan.

Hen over julen er rygterne om et snarligt salg af blandt andet profilen Jores Okore taget til, og senest er det Manchester United, der er meldt interesseret i den danske landsholdsspiller.

Derudover er Michael Parkhurst forsvundet til Bundeligaen, hvor han nu gør sig i Augsburg, men for Joshua John har det ikke den store betydning, at flere profiler meldes væk fra FCN.
   
- Klubben har fortalt os, at der er flere klubber, som er ude efter deres spillere, men samtidig er FC Nordsjælland i en position, hvor de økonomisk ikke behøver sælge. Det er jo gode nyheder for Joshua, men du kender fodbold. Der kan jo godt forsvinde en eller to spillere i januar, siger Paul Nortan.

- Jeg ved ikke, hvornår vi skal mødes igen. Lige nu er der ferie, så jeg regner med et nyt møde i januar.

Det er ikke, fordi større klubber har ham i søgelyset efter hans gode efterår?
 
- Der er altid interesse for Joshua, for han har præsteret rigtig godt i Danmark. Men han ønsker at forhandle med FCN, og når nu klubben er kommet til mig for at tale om en forlængelse, er der ingen grund til at tale med andre. 

Der er i forvejen aftalt en fast frikøbsklausul mellem Twente og FC Nordsjælland, så sidste hurdle er altså mellem den danske klub og Joshua John, før kantspilleren kan kalde sig FCN-spiller efter denne sæson også.