Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Man kan tage drengen ud af Brøndby, men man kan ikke tage Brøndby ud af drengen.

Spørg bare Jesper Lindstrøm, som for et år siden var den helt store stjerne, da Brøndby IF blev danske mestre, og som i onsdags fejrede sin største fodboldtriumf som Europa League-mester med Eintracht Frankfurt.

Begge dele blev Lindstrøm hyldet for i stor stil på Brøndby Stadion her til aften, hvor den 22-årige landsholdsspiller tog sig god tid til at tage selfies med ellevilde blå-gule fans, der stimlede sammen ude foran Brøndby Stadion efter kampen mod Silkeborg, da de havde spottet deres tidligere darling.

Inden kampen var Lindstrøm blevet lokket op på Sydsiden for at synge og hoppe rundt med den mest fanatiske fans. Begge dele var på ingen måder planlagt, siger den populære og storsmilende hovedperson selv, da B.T. fanger ham.

»Jeg sagde egentlig til dem, at det skulle være stille og roligt i dag. Men det var kæmpe stort, at jeg kom med op og synge. Jeg havde jo spurgt efter billetter, så de vidste, jeg var her. Så de har nok snakket, og folk har vidst, at jeg var her,« siger 'Jobbe', som fortæller, at hyldesten inden kampen ikke var planlagt, men opstod tilfældigt, da han blev spottet på VIP-pladserne, og hans ansigt kom op på storskærmen.

Det fik Brøndby-fansene til at gå amok i sang og jubel, hvilket lokkede Lindstrøm først ned på banen, siden hen foran den fyldte stemningstribune for til sidst at ende oppe på tribunen, hvor han sang og hoppede med i nogle minutter i capo-tårnet.

Efter kampen blev han omringet af 80-100 Brøndby-fans, der ville foreviges med deres hjemvendte helt

»Det var nemt at lokke mig op på tribunen. Jeg har stået der, da jeg var lille, det er helt naturligt for mig at lave en lille sang med dem allesammen. Og Brøndby Stadion er mit andet hjem, jeg er kommet her rigtig meget, så selvfølgelig skal jeg gå rundt og sige hej og tage billeder med folk, hvis det er det, de har lyst til,« siger en glad Jesper Lindstrøm, da den spontane selfie-seance er færdig i aftensolen ude foran Brøndby Stadion.

Det er kun få dage siden, at han triumferede i Europa League med sin tyske klub, som han har taget med storm i sin første sæson.

»Det har været en fed sæson med en lille finale og nu gælder det Champions League efter sommer. Det er først her i dag, at jeg begynder at falde ned, men jeg har det godt,« siger Lindstrøm, inden han med et smil takker af til fansene og smutter af sted med sin familie.