Fulde, ubehøvlede og i klammeri med politiet.

Mens Gustav Isaksen kunne juble sammen med sine nye holdkammerater fra storklubben Lazio efter en vild overtidsudligning i Champions League-kampen mod Atlético Madrid, så havde hans storebror, Christian Isaksen, og tre venner en noget mere ærgerlig oplevelse.

Den 22-årige danske kantspillers bror og hans tre venner endte nemlig i klammeri med først publikum og siden politiet på VIP-tribunen på Det Olympiske Stadion i Rom, efter hvad der beskrives som ubehøvlet og beruset opførsel. Det skriver Il Messaggero.

Ifølge avisen måtte politiet gribe ind over for Gustav Isaksens gæster, og det fik sindene i kog hos særligt to af de fire unge danskere. De gjorde angiveligt modstand, fornærmede politibetjentene, og det nåede næsten til en fysisk konfrontation, hvorfor de blev anholdt og bragt til politistationen.

Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Onsdag blev to af danskerne, stadig iført Lazio-trøjer, ifølge Il Messaggero, idømt en bøde ved retten i Rom og fik samtidig et forbud mod at vise sig til en italiensk sportsbegivenhed i de næste fem år.

Christian Isaksen og den fjerde dansker skal 'nøjes' med at betale en bøde for at have overtrådt reglerne på 'Olimpico', Lazios hjemmebane.

Ifølge historien i den italienske avis, som citeres i mange andre italienske medier, blev de fire unge danskere allerede set berusede iført Lazio-trøjer inden kampen. 

Som det kom frem i retten, opførte de fire Gustav Isaksen-gæster sig chikanerende og generende over for de øvrige gæster i VIP-området under opgøret tirsdag aften på Lazios hjemmebane.

Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

De skulle have forsynet sig med drinks fra den gratis VIP-bar i et omfang så personalet skulle have lukket for udskænkningen for de fulde danskere. Herefter hentede de i stedet øl fra en anden bar et andet sted på stadion.

Deres opførsel skulle have været så generende for de øvrige tilskuere i området, herunder familiemedlemmer og venner fra de andre Lazio-spillere og andre prominente gæster, at politiet til sidst måtte skride ind, da de ikke fulgte sikkerhedspersonalets ordrer.

Lazio har ikke meldt noget ud om sagen endnu. B.T. har været i kontakt med Gustav Isaksens familie, der ikke har nogen kommentar. 

Til TV 2 siger Gustav Isaksen, at hans gæster først og fremmest ikke vidste, at man ikke må ankomme berusede til stadion, og at det var årsagen til, at de blev smidt ud af stadion.