Island er færdige ved EM i fodbold efter 2-5 mod Frankrig, men øboerne vender hjem med løftet hoved.

»Vores forsvar fungerede ikke, som vi havde håbet på i denne kamp. Men det er ikke så mærkeligt, at vi er trætte efter at have spillet med de samme spillere mange gange,« sagde islændingenes ene målscorer, Kolbeinn Sigthorsson, efter kampen ifølge BBC.

Han henviste på denne måde til, at Island begyndte med de samme 11 spillere for femte gang i træk, og det er aldrig sket før for et hold ved en EM-slutrunde.

Kolbeinn Sigthorsson gjorde opmærksom på, at Island trods alt vandt anden halvleg 2-1, efter at Frankrig som det første hold i EM-historien scorede fire mål i første halvleg.

»Vi viste stor karakter ved at komme tilbage i anden halvleg. Vi er tilfredse med, at vi vandt anden halvleg,« sagde Kolbeinn Sigthorsson.

Anfører Aron Gunnarsson roste nok en gang de islandske fans, der bakkede holdet op på fantastisk vis i hele kampen.