Island vandt over Tyrkiet, og Frankrig tog pligtsejr over Andorra, så det er helt lige i toppen af gruppe H.

Frankrig tog tirsdag med hjælp fra Island et godt skridt mod EM i 2020.

De forsvarende verdensmestre vandt på udebane en storsejr på 4-0 over miniputterne fra Andorra, mens Island hjemme besejrede Tyrkiet.

Resultaterne betyder, at både Frankrig, Tyrkiet og Island har ni point efter fire kampe i gruppe H. Frankrig er dog det af de tre hold, der har den bedste målscorer, mens tyrkerne er nummer to, og Island treer.

Det er de to bedste hold fra hver gruppe, der går videre til EM-slutrunden, og der resterer stadig seks spillerunder i kvalifikationsgruppen.

I Reykjavik var det Ragnar Sigurdsson, der stod for begge de islandske mål i 2-1-sejren. Dorukhan Toköz scorede det tyrkiske mål.

Efter lørdagens overraskende 0-2-nederlag til Tyrkiet havde Frankrigs træner Didier Deschamps valgt at skifte lidt ud på holdet og give plads til nogle af de sædvanlige landsholdsreserver.

Men til at begynde med var det dog stjernerne, der funklede.

Antoine Griezmann sendte efter 11 minutters spil en lang aflevering fra midterlinjen afsted til Kylian Mbappe, og Paris Saint-Germain-angriberen løb fra sin oppasser og lobbede bolden over Josep Gomes i Andorra-målet.

Wissam Ben Yedder fra Sevilla stod for 2-0-målet, mens Marseilles Florian Thauvin med et saksespark scorede til 3-0 kort før pausen.

Anden halvleg var et kvarter gammel, da Chelseas Kurt Zouma fik hovedet på et hjørnespark og sendte bolden i mål til slutresultatet.

De to sidste hold i gruppe H, Albanien og Moldova, spillede også tirsdag aften. Her blev det til en albansk sejr på 2-0. Albanien ligger dermed nummer fire i gruppen med seks point efter fire kampe.