Cristiano Ronaldo ved det godt selv.

»Det her er grunden til, at Juventus hentede mig,« lød det fra fodboldspilleren i aftes.

Her scorede han et, to, tre mål - hattrick - i Champions Leagues 1/8-finalen mod Atletico Madrid. Vendte på egen hånd 0-2 til en samlet 3-2-sejr.

»Jeg skal hjælpe med at udrette ting, de aldrig har gjort før,« som Cristiano Ronaldo forklarede til italienske tv.

Og det var lige, hvad han gjorde i tirsdagens knockout-kamp.

For efter at have været afgørende for Real Madrid i Champions League år efter år var det så Juventus' tur til at have glæde af den ikoniske stjerne.

Ronaldo var med sit hattrick manden, der sikrede Juventus sejren på 3-0 over Atlético Madrid, der havde vundet den første kamp i Madrid med 2-0.

»Vi ønskede en magisk aften, og det blev den lige præcis. Ikke kun på grund af mine mål, men på grund af hele holdet. Det er sådan en mentalitet, man skal vise i Champions League, og vi bør være stolte,« sagde Cristiano Ronaldo ifølge uefa.com.

Ronaldo headede bolden i mål efter 27 og 47 minutter, og det altafgørende mål blev sat ind på straffespark med fem minutter tilbage.

»Jeg gjorde bare mit arbejde, og jeg er meget glad for denne magiske aften. Atlético er et svært hold at møde, men vi er også stærke, og det beviste vi,« siger portugiseren.

Det var hans ottende hattrick i turneringen. Det seneste scorede han pudsigt nok også mod Atlético Madrid.

Det skete i semifinalen i 2017, hvor han scorede tre gange i Real Madrids sejr på 3-0.

Efter at have ført Real Madrid til tre Champions League-trofæer på stribe skiftede Ronaldo sidste sommer til Juventus, der tørster efter at stryge til tops i Europa.