Christian Eriksen blev sendt på banen i slutminutterne, da Inter måtte nøjes med 2-2 ude mod Verona.

Inter fortsætter slingrekursen i toppen af den bedste italienske fodboldrække.

Torsdag måtte Milano-klubben nøjes med 2-2 på udebane mod midterholdet Verona.

Det lignede ellers en spinkel sejr til gæsterne fra Inter, men med fire minutter tilbage fik værterne udlignet, hvilket fik Inter-træner Antonio Conte til reagere fra bænken.

Christian Eriksen blev sendt på banen med det samme, men den danske indskifter fik ikke ændret på resultatet.

Verona lynstartede med en føring ved Darko Lazovic efter to minutter. Antonio Candreva fik udlignet til 1-1 i begyndelsen af anden halvleg.

Inter tog føringen ti minutter efter pausen, da Veronas Federico Dimarco uheldigt sendte et Candreva-indlæg i mål.

Det trak op til en Inter-sejr, men kort før slutfløjt fik Miguel Veloso gjort det til 2-2 for Verona.

I søndags tabte Inter på eget græs til Bologna, og inden da var det blevet til sejre over Brescia og Parma.

Selv om resultaterne svinger for Antonio Contes mandskab, så er Inter nogenlunde sikker på at slutte i top-fire og dermed sikre sig adgang til Champions League i næste sæson.

Inter har på fjerdepladsen et forspring på 14 point til AS Roma og Napoli, der er de nærmeste forfølgere, og der resterer blot syv spillerunder i Serie A.

Tidligere på torsdagen vandt Udinese med Jens Stryger Larsen på banen med 3-0 ude over bundholdet fra Spal.