På hjemmebane mod Sassuolo dummede Inter sig og tabte på et straffespark i tillægstiden.

Milano: Det skortede ikke på chancer i begge ender, da Serie A-topholdet Inter hjemme tog imod Sassuolo, som med en syvendeplads i tabellen inden kampen har været en af sæsonens positive overraskelser i Italiens bedste række.

Trods de mange chancer formåede ingen af holdene at få prikket hul på bylden, førend et klodset straffespark i 94. minut gav udeholdet en overraskende sejr på 1-0.

Det betyder, at Inter risikerer at miste førstepladsen, da både Napoli og Juventus med sejre senere søndag kan rykke forbi i tabellen.

Både Samir Handanovic i Inters mål og Andrea Consigli i den anden ende diskede op med flere store redninger i den tempofyldte kamp.

Som kampen skred frem, blev spillet hårdt, og der var lidt bataljer ved flere lejligheder.

Inter pressede hårdt på mod slutningen, men 24 scoringer i 18 kampe hidtil i sæsonen fortæller også historien om et hold, der ikke sender måltavlen på overarbejde.

Det lykkedes da heller ikke søndag, og i stedet endte det galt for topholdet i fire minutters tillægstid, da Sassuolo fik tilkendt et helt korrekt dømt straffespark.

Inter-forsvareren Miranda væltede klodset ind i en Sassuolo-spiller, og dommeren pegede på pletten.

Domenico Berardi var sikkerheden selv fra de 11 meter, og med sit tredjesæsonmål sikrede han alle tre point.

Med sejren rykker Sassuolo, i hvert fald midlertidigt, op på sjettepladsen.