Den paraguayanske model og Instagram-fænomen Mirtha Sosa er rasende på Manchester United-stjernen Alexis Sanchez.

Mirtha Sosa, der med sine vovede billeder har skrabet flere end 100.000 Instagram-følgere sammen, har fortalt, at hun og den chilenske fodboldspiller har haft en 'virtuel romance' - et slags internet-forhold.

Men det er slut nu, og i dag kalder hun Alexis Sanchez for 'en kvindeforførende løgnhals', der havde gang i flere kvinder på samme tid.

I et interview med den argentinske avis Cronica fortæller den 33-årige - ofte letpåklædte - model om det forliste forhold til fodboldstjernen, der endte med, at 30-årige Sanchez bombarderede hende med opkald døgnet rundt.

Foto: Instagram: Mirtha Sosa
Vis mere

»Det startede med, at han skrev og spurgte om mit telefonnummer. Vi begyndte at skrive sammen og lærte hinanden at kende. Vi lavede videoopkald, og jeg levede mig virkelig ind i det, for jeg troede på ham og hans løgne,« fortæller Mirtha Sosa.

»Han sendte mig kampbilletter for at få mig til at besøge ham, men jeg tog ikke af sted. Jeg fortalte ham, at hvis jeg skulle rejse over til ham, skulle vi vise os sammen offentligt og officielt.«

Efter noget tid opdagede Mirtha Sosa, at den 30-årige fodboldspiller spillede på flere heste samtidig.

»Jeg fandt ud af, at han skrev sammen med masser af kvinder. Han er en 'fake' person. Han benægtede over for mig. Jeg ved ikke, hvordan en person kan være sådan,« fortæller hun.

Foto: OLI SCARFF
Vis mere

»Han begyndte at video-ringe til mig 24 timer om dagen. Han overvågede mig overalt, og han lod mig ikke gøre noget som helst,« hævder hun.

»Han gjorde mit liv umuligt. Jeg havde ikke længere et liv - jeg levede for ham. Jeg forelskede mig i den mand, og han påstod, at han ikke ville have andre. Det gør ondt, hvad den mand gjorde ved mig. Jeg føler mig ødelagt.«

Alexis Sanchez har haft en særdeles skuffende sæson for Manchester United, hvor han for det meste har haft indskifter-rollen.

Tirsdag aften blev han også indskiftet, da den engelske storklub blev slået ud af Champions League efter et 0-3-nederlag til FC Barcelona på Camp Nou.