32 millioner euro - eller 239 millioner kroner - det var prisen for denne sportsvogn, en Ferrari 335S Spider Scaglietti fra 1957, som sælgeren Alessandro Proto hævder er blevet købt af Lionel Messi, der skal have budt mere end Cristiano Ronaldo, som også var interesseret.
32 millioner euro - eller 239 millioner kroner - det var prisen for denne sportsvogn, en Ferrari 335S Spider Scaglietti fra 1957, som sælgeren Alessandro Proto hævder er blevet købt af Lionel Messi, der skal have budt mere end Cristiano Ronaldo, som også var interesseret. Foto: JACQUES DEMARTHON

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har i årevis været rivaler på fodboldbanen. Men konkurrencen mellem de to fodboldstjerner ser ud til at have spredt sig til privatlivet, hvor Messi og Ronaldo tilsyneladende begge har kastet deres kærlighed over den samme dyre interesse.

De to megastjerner har ifølge Alessandro Proto begge budt på den samme sportsvogn, en Ferrari 335 S Spider Scaglietti, som den engelske racerkører Stirling Moss tilbage i 1958 kørte til sejr ved det cubanske Grand Prix. Det var i øvrigt det samme løb, hvor Juan-Manuel Fangio blev kidnappet af Fidel Castros guerillaer aftenen inden løbet, og hvor den lokale kører Armando Garcia Cifuentes slog seks mennesker ihjel, da han i en ulykke kørte sin vogn ud i tilskuerne.

FBL-ESP-LIGA-BARCELONA-ATLETICO23

Alessandro Proto virksomhed, Proto Organisation, står bag salget af den gamle Ferrari-sportsvogn. Den har Messi ifølge Proto købt med et bud på 32 millioner euro (239 mio. kr.). Og denne nette sum var altså nok til at overgå Cristiano Ronaldo, som altså skal have budt på den historiske bil.

FBL-ESP-LIGA-REALMADRID-TRAINING

Inddtil videre er køberen anonym, og kilder tæt på Messi har overfor den spanske sportsavis SPORT afvist, at Barcelona-stjernen er køberen, men det hævder italienske Alessandro Proto altså alligevel.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.