Oprykningen til Premier League var vild. Og sæsonstarten har ikke gjort historien om Huddersfield mindre vild.

Søndag eftermiddag vandt Huddersfield 1-0 hjemme over Newcastle, så facit nu er to sejre i to kampe for danskerklubben.

De tre danskere hos Huddersfield var for anden gang i træk med fra start og gjorde det godt mod Newcastle, som også er nyoprykker i den bedste engelske fodboldrække.

Bedst var Jonas Lössl, som stod en fantastisk kamp i målet for Huddersfield med vigtige redninger i både første og anden halvleg.

Især redningen efter 17 minutter på en afslutning fra Newcastles kantspiller Matt Ritchie var flot, da Lössl med det yderste af fingerspidserne fik verfet afslutningen til hjørnespark.

Mathias 'Zanka' Jørgensen stod i vejen for meget i Huddersfields midterforsvar, mens U21-landsholdsspilleren Philip Billing var en god spilfordeler på midtbanen.

Den store helt for Huddersfield blev dog midtbanespilleren Aaron Mooy, der stod for den afgørende 1-0-scoring fem minutter efter pausen.

Mooy, der generelt leverede en god kamp ved siden af Billing på den centrale midtbane, spillede bande med holdkammeraten Elias Kachunga og sparkede bolden flot i mål.

Det var holdets første scoring i den bedste engelske fodboldrække på hjemmebane siden april 1972.

Med sejren topper Huddersfield nu Premier League sammen med Manchester United og West Bromwich med seks point efter to kampe. United har den bedste målscore.

Newcastle har endnu sit første point til gode, da holdet tabte hjemme til Tottenham i første spillerunde.