Christian Eriksen er ikke på årets hold i England.
Christian Eriksen er ikke på årets hold i England. Foto: Dylan Martinez

Med fire spillere hver dominerer Chelsea og Tottenham sæsonens hold i Premier League.

Det er medlemmerne af The Professional Footballers' Association - spillerforeningen i England - der har udpeget de 11 spillere, som har været de bedste på hver sin position.

Christian Eriksen har i perioder af denne sæson vist flot spil for Tottenham, men danskeren har ikke fundet vej til holdet. Det har til gengæld hans holdkammerater Danny Rose, Kyle Walker, Dele Alli og Harry Kane.

Chelsea, der fører Premier League fire point foran Tottenham, har ligeledes fire spillere med på holdet, Gary Cahill, David Luiz, N'Golo Kante og Eden Hazard.

De tre spillere, der ikke kommer fra Premier Leagues to tophold er Manchester Uniteds David de Gea, Liverpools Sadio Mane og Evertons Romelu Lukaku. Til gengæld er der ikke blevet plads til Zlatan Ibrahimovic, der ellers har suget meget opmærksomhed til sig efter skiftet til Manchester United.

Kåringen af sæsonens hold fungerer som en optakt til søndagens prisoverrækkelse i London, hvor sæsonens bedste spiller i Premier League kåres. Sidste sæson vandt Leicesters Riyad Mahrez den pris.

/ritzau/

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.