Der render mange uslebne diamanter rundt i de lavere danske rækker. Det beviste Vejles blot 16-årige midtbanespiller Agon Mucolli endnu en gang, da han tirsdag fik debut på Vejles bedste hold. Selvom det kun blev til en halv time på banen i sejren over Middelfart i pokalturneringen, efterlod Mucolli det meste af Nørreskoven måbende.

Agon Mucolli kom på banen efter 81 minutter ved stillingen 1-1. Og fra første fløjt viste han et teknisk niveau, man kun sjældent ser i Danmark. I den forlængede spilletid var offensivspilleren blandt andet tæt på at afgøre sin første seniorkamp, da han bragede et frispark på trekantssammenføjningen.

I den efterfølgende straffesparkskonkurrence viste den danske ungdomslandsholdsspiller igen prøver på sin gode sparketeknik. Agon Mucolli blev sat til at sparke sit holds tredje spark - og selvom andre 16-årige måske ville blive ramt af nerver, rystede Mucolli ikke det mindste på foden.

Med et overlegent chip midt i målet - den såkaldte 'Panenka' - snød han fuldstændig målmanden. Og få spark senere kunne han og holdkammeraterne til stor jubel konstaterer, at holdet var videre i turneringen.

Du kan se den flotte scoring ved at klikke her

Efter kampen fortalte Agon Mucolli, at han faktisk så sent som i weekenden brændte et spark fra 11-meter-pletten.

»Da jeg fik af vide, at jeg skulle sparke straffespark, var jeg en smule nervøs, men det gik over, da jeg var på vej ned til bolden. Jeg brændte i weekenden et straffespark for U/19 mod Sønderjyske, hvor jeg sparkede i siden af målet, så hvorfor ikke lave en panenka denne gang? Banen var våd og bolden tung, så jeg regnede ikke med, at den kunne gå over mål,« siger han til Vejles hjemmeside.