Christian Eriksen kan for tredje gang i træk løbe med titlen Årets Fodboldspiller 2015, når prisen uddeles til januar.

Det er Spillerforeningen, der kårer Årets Fodboldspiller 2015 ved et gallashow 9. januar. Det er samtidig Spillerforeningens medlemmer, altså spillerne selv, der afgør, hvem der skal vinde.

Og her står kampen om den eftertragtede danske fodboldpris mellem fem nominerede. Det er de seneste to års vinder Christian Eriksen, Kasper Schmeichel, Michael Krohn-Dehli, Pione Sisto og Simon Kjær.

Christian Eriksen vandt både prisen i 2013 og 2014, og i 2015 er han nomineret for sin seneste og den igangværende sæson hos engelske Tottenham.

zltaintro92290929209202

Kasper Schmeichel har i flere sæsoner været en sikker sidste skanse både på landsholdet og hos Leicester City i Premier League, mens Pione Sisto primært i FC Midtjyllands guld-sæson var den helt store profil.

Simon Kjær har markeret sig som fast mand på landsholdet, mens stærke præstationer hos franske Lille før sommerpausen sikrede ham en guldrandet kontrakt med tyrkiske Fenerbahce.

Michael Krohn-Dehli har også vist sig godt frem i den spanske liga, hvor han var en af profilerne hos Celta Vigo. Nu optræder han på et stærkt Sevilla-mandskab.