Nadia Nadim var skuffet efter Danmark tabte EM-finalen 4-2 til Holland.

Det blev desværre ikke til den helt store triumf for det danske kvindelandshold. Efter 6 minutter scorede angriberen Nadia Nadim ellers iskoldt på et straffespark, men det var ikke nok til at hente guld.

»Jeg er virkeligt skuffet. Vi har lige tabt guldmedaljen,« sagde Nadia Nadim til TV 2 efter kampen.

Og netop at have tabt guldmedaljen er, hvad Nadia Nadim mener, det danske hold gjorde. For Danmark kom først foran, siden bagud 2-1 inden anfører Pernille Harder udlignede til 2-2 inden halvlegen.

Efter bare seks minutter scorede Nadia Nadim til 1-0 i EM-finalen.
Efter bare seks minutter scorede Nadia Nadim til 1-0 i EM-finalen. Foto: YVES HERMAN

I anden halvleg overmatchede Holland danskerne, og scorede to mål til slutresultatet 4-2.

»Jeg synes, det er fortjent. De (Holland, red.) er bedre end os. I anden halvleg er de simpelthen bare bedst. Jeg ved ikke, om de har flere kræfter end vi har, men de virker til at være friske. Ikke at det skal være en undskyldning,« siger hun.

Portland Thorns angriberen kan se tilbage på en slutrunde, hvor hun har scoret flere vigtige mål for det danske hold, men i dag kan hun ikke se tilbage på finalen og nyde det.

Læs mere: Fantastisk af anføreren: Harder viser vejen og udligner.

»Selvfølgelig er det fedt, at vi er nået så langt. Men lige nu er jeg bare skuffet og ked af det. Jeg synes godt, vi kunne have vundet, men i dag var vi bare ikke dygtige nok,« siger Nadia Nadim.

Også Danmarks målmand Stina Lykke var skuffet efter kampen.

»Vi gik 100 procent efter guldet, når vi nu var nået så langt, så lige nu er vi selvfølgelig skuffede,« siger hun til TV2.

Det var specielt hollændernes høje pres, der satte danskerne under pres, siger Stina Lykke.

»Jeg synes, de presser os fra start, så vi laver mange fejl, løber forkert og det udnytter de. De lurede hele tiden, og selvom vi kom frem til lidt, kan vi ikke bruge det til noget. Vi møder bare et bedre hold, og så får vi sølv,« siger hun.