Det danske sportsbrand skal til sommer og minimum fem år frem klæde endnu en Premier League-klub på.

I forvejen render Everton rundt med de klassiske Hummel-vinkler på skuldrene.

Og nu har det danske tøjfirma indgået en aftale med traditionsklubben Southampton. En aftale, der løber fra sommer af og fem år frem.

Og der er faktisk tale om et comeback til Hummel for Southampton, der har danske Jannik Vestergaard som nøglespiller.

Fra 1987 til 1991 spillede Southampton i Hummel-tøj – og faktisk havde klubben en sæson med det Hummel-design, som det danske landshold udødeliggjorde ved VM i 1986.

»Efter 30 års adskillelse er vi utrolig stolte og beærede over at være tilbage som officiel partner for Southampton FC. Hos Hummel er fodbold indlejret i vores dna, og partnerskabet med Southampton repræsenterer endnu et stort skridt i vores ambitiøse plan for vækst og ekspansion internationalt,« siger Allan Vad Nielsen, administrerende direktør i Hummel, i en pressemeddelelse.

Og gensynsglæden er gengældt.

»Fra det øjeblik, vi første gang mødte Hummel, var det tydeligt, at der var rigtig god kemi. Ikke kun på grund af vores fælles historie, men også på grund af potentialet for, hvad vi kan opnå sammen i fremtiden. Hummels kernemission om at ville ændre verden gennem sport passer perfekt med vores tilgang til, hvordan vi agerer både på og uden for banen,« siger Southamptons Chief Commercial Officer, David Thomas.

Hummel er efterhånden bredt repræsenteret i engelske klubber.

Everton, Charlton Athletic, Bristol City, Middlesbrough, Coventry og altså snart Southampton spiller i dansk design.

»Premier League er et fantastisk udstillingsvindue, og det er derfor også med stor glæde og stolthed, at vi efter 13 års fravær igen får Hummel-vinklerne tilbage på en af de allerstørste fodboldscener,« sagde Allan Vad Nielsen, da aftalen med Everton kom på plads i sommer.

Southampton ligger p.t. på ottendepladsen i Premier League.