Manchester United tabte lørdag 1-2 ude til Huddersfield i den engelske Premier League.

Huddersfield. Huddersfield stod for endnu en overraskelse i den engelske Premier League, da holdet vandt 2-1 hjemme over Manchester United.

Med de danske landsholdsspillere Jonas Lössl og Mathias "Zanka" Jørgensen i startopstillingen hentede Huddersfield sæsonens flotteste sejr.

Et boldtab midt på banen af Juan Mata satte Huddersfield i gang.

Hjemmeholdets midtbanespiller Aaron Mooy var først over en returbold fra United-keeper David De Gea, og så stod det 1-0 efter 28 minutter.

Victor Lindelöf var blevet skiftet ind efter 23 minutter, da Phil Jones udgik med en skade.

Den svenske stopper så ikke for godt ud ved 1-0-scoringen, og det blev endnu værre fem minutter senere.

Her leverede Jonas Lössl en assist, da han sendte Laurent Depoitre i dybden, men Lindelöf burde have headet bolden væk fra farezonen.

I stedet fik Depoitre en friløber og rundede let og elegant De Gea og gjorde det til 2-0.

Den indskiftede United-angriber Marcus Rashford fik reduceret på et hovedstød efter 78 minutter, men tættere på point kom udeholdet ikke.

Nederlaget betyder, at United nu er fem point efter Manchester City på førstepladsen.

City vandt hjemme 3-0 over Burnley og har nu 25 point efter ni kampe.

Sergio Agüero scorede til 1-0 for City på et straffespark efter en halv time, og dermed tangerede den 29-årige argentiner en historisk målrekord i klubben.

Det var mål nummer 177 fra Agüero i City-trøjen, og det er samme antal, som Eric Brook nåede op på, da han spillede for klubben mellem 1928 og 1939.

Agüero skiftede til City fra Atlético Madrid i 2011 og har siden vundet det engelske mesterskab to gange samt Liga Cuppen to gange.

De øvrige mål mod Burnley blev sat ind af City-spillerne Nicolás Otamendi og Leroy Sane i anden halvleg.

Leicester og landsholdsmålmanden Kasper Schmeichel vandt 2-1 ude over Swansea.

Det var den første kamp, siden Leicester fyrede Craig Shakespeare som manager og lod Michael Appleton midlertidigt overtage posten.

Leicester er med sejren nummer 14 med ni point efter ni kampe. Swansea er nummer 15 med otte point.