Zlatan Ibrahimovic tilbage i europæisk fodbold?

Rygterne om den svenske superstjernes fremtid har været mange, og indtil videre er intet endnu officielt. Alligevel er hans næste klub måske blevet afsløret?

I et nyt interview med ESPN fik amerikanske MLS-boss Don Garber i hvert fald sendt ligaens største stjerne til én bestemt italiensk storklub:

AC Milan.

»Zlatan er sådan en interessant fyr. Han gør, at jeg har rigtig travlt på jobbet, og han er en underholder. Vi har brug for dem, der skiller sig ud, som Beckham gjorde i sin tid,« fortæller bossen og fortsætter:

»Zlatan er 38 år gammel, og nu bliver han hentet af AC Milan - en af verdens største klubber. Han har sat adskillige målrekorder i sine seneste år, og han er en interessant fyr på og uden for banen. Jeg ville elske at se ham i ligaen igen, men det er op til Galaxy. Jeg har nydt alle Zlatan-momenter indtil videre.«

Tidligere gik rygtet ellers på Bologna som Zlatan Ibrahimovic' næste klub på grund af sin kræftsyge ven, men nu ser det ud til, at svenskeren skal tilbage til den klub, han spillede i fra 2010 til 2012.

Udtalelsen fra MLS-bossen kommer frem lidt over en uge efter, at Ibrahimovic lagde en story op på sin Instagram-profil, hvor han annoncerede sit comeback til Spanien.

Foto: Kelvin Kuo
Vis mere

Det handlede dog ikke om andet end lanceringen af en spilleside på det spanske marked og ikke om et skifte.

Alligevel er der altså intet, der er sikkert og LA Galaxy-ledelsen har også åbnet op for, at deres store profil kan fortsætte i klubben.

Zlatan Ibrahimovic kom til LA Galaxy i 2018 og har scoret 53 mål i 58 kampe for holdet.

Tidligere har svenskeren spillet i Malmø, Ajax Amsterdam, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain og Manchester United.