Klubløse Nicklas Bendtner har flere gange i den seneste tid understreget, at fodboldkarrieren ikke er slut. At han ikke har taget en endelig beslutning.

Men måske har han alligevel gjort netop det.

For i et interview med Ritzau kommer fodboldspilleren med en udtalelse, der kunne tyde på, at han faktisk har besluttet sig for at sige stop.

Her forholder Nicklas Bendtner sig undervejs til de overvejelser han og partneren Philine Roepstorff har gjort sig om at få børn sammen.

Og her siger han så:

»Først havde vi talt om, at det skulle være, når jeg var færdig med at spille fodbold, men det kom så lidt hurtigere, end vi havde regnet med,« siger han i interviewet med Ritzau - med tilføjelsen:

»Men jeg vil gerne have et fast job først, så man ved, hvad der sker og har noget at forholde sig til. Huset skal også være på plads, og måske skal vi også være forlovede.«

Nicklas Bendtner har ikke haft en kontrakt med en klub, siden det i december blev offentligt, at FC København ikke var interesseret i at fortsætte samarbejdet.

Nicklas Bendtner med kæresten, Philine Roepstorff.
Nicklas Bendtner med kæresten, Philine Roepstorff. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Mens den tidligere landsholdsspiller altså ikke spiller fodbold i øjeblikket, optræder han i stedet i doku-serien 'Bendtner og Philine' (Her kan du læse B.T.s anmeldelse af 'Bendtner & Philine', der får én sølle stjerne).

I forbindelse med den nylige premiere på det program hos Dplay, fortalte den 32-årige (måske) eksangriber at en sidste kontrakt havde været tæt på at blive realiseret.

Men så kom coronaudbruddet på tværs.

»Jeg havde besluttet mig for et eventyr, lad mig sige det på den måde. Men som kom virussen og satte alt på hold,« har Nicklas Bendtner fortalt til B.T. og supplerede med, at han forestiller sig altid at befinde sig i fodboldbranchen som 'træner, agent, på tv, eller hvad det er'.

I samme forbindelse afviste han dog, at fodboldkarrieren skulle være endegyldigt slut.

»Så jeg er egentlig det samme sted, som da jeg stoppede i FCK. Jeg ser, hvad der sker, og det er ikke, fordi jeg har travlt med at skulle finde en klub – slet ikke. Hvis det ikke er rigtigt, er det ikke noget, jeg vil. Så har jeg intet problem med at sige, at det var, hvad det var. Jeg har været stolt af min karriere,« lød det.

Nu er han så måske alligevel kommet til at tale over sig i forhold til dén beslutning.

'Bendtner og Philine' kan ses hos Dplay.